Acționarii SNN au aprobat Strategia de continuare a Proiectului Unităţile 3 şi 4 CNE Cernavodă

Publicat pe Categorii Energie, Flux energetic, Hidro si nucleara
Prima Pagina Actual Flux energetic Acționarii SNN au aprobat Strategia de continuare a Proiectului Unităţile 3 şi 4 CNE Cernavodă

Acționarii Nuclearelectrica au aprobat Strategia de continuare a Proiectului Unităţile 3 şi 4 CNE Cernavodă. SNN, prin intermediul societatii EnergoNuclear, va suporta cheltuielile generate de etapa 1 a Proiectului Unităţile 3 şi 4 de la CNE Cernavodă, în conformitate cu prevederile Strategiei aprobate, în conditiile încadrării in bugetul de venituri şi cheltuieli aprobat conform prevederilor legale.

Acționarii SNN au mai aprobat majorarea majorarii capitalului social al EnergoNuclear S.A. cu suma de 25 de milioane de lei, precum și participarea Nuclearelectrica cu suma de 25 milioane RON.

Totodată, acționarii au fost de acord cu înființarea unei Filiale integral detinute de catre SNN, în calitate de asociat unic, care să aibă ca obiect de activitate prelucrarea combustibililori nucleari. Filiala va avea sediul social în Feldioara, Brașov și va condusă de un Consiliu de administrație format din 5 membri.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *