Activitatea magazinelor Enel, suspendată temporar începând cu 16 martie

Publicat pe Categorii Flux energetic, Info Consumatori
Prima Pagina Actual Flux energetic Activitatea magazinelor Enel, suspendată temporar începând cu 16 martie

Având în vedere măsurile care au fost luate de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, dar și pentru a ajuta la reducerea răspândirii COVID-19, începând cu 16 martie, activitatea tuturor magazinelor Enel din România va fi suspendată, pentru a proteja sănătatea clienților, a angajaților și a comunităților, prin reducerea contactului dintre clienți în zona magazinelor, anunță Grupul Enel în România.

În perioada următoare, compania le recomandă clienților să utilizeze canalele alternative de comunicare și metodele de plată online puse la dispoziția lor, descrise mai jos. Este posibil ca unele interacțiuni să dureze mai mult, regretăm dacă timpul de așteptare se mărește, însă încercăm să prioritizăm cererile, cu scopul de a asigura furnizarea de energie electrică clienților noștri în cele mai bune condiții posibile.

 Astfel, clienții își pot activa contul digital MyEnel, pentru a primi și plăti facturile de energie electrică sau gaze naturale, sau pentru a-și înregistra indexul sau verifica balanța de plată. Contul MyEnel poate fi activat cu ușurință fie online pe my.enel.ro, fie descărcând în mod gratuit aplicația pentru telefonul mobil de pe App Store sau Google Play. De asemenea, încurajăm clienții să își activeze metodele alternative de primire a facturii, fie pe email, aici, fie prin SMS din contul MyEnel, urmând pașii menționați în platformă.

Pentru a trimite indexul pentru energia electrică consumată, clienții pot apela numărul de telefon gratuit – 0800.07.08.09 (în timpul perioadei de telecitire).

Pentru a trimite indexul pentru consumul de gaz, clienții pot suna la numărul gratuit 0800.07.07.01, tasta 1, în cazul în care distributiorul lor este Delgaz Grid sau Progaz P&D (între 22 și 26 ale fiecărei luni).

De asemenea, în secțiunea Contractare Rapidă sunt disponibile ofertele comerciale, prospecții și clienții având posibilitatea de a transmite online solicitări de încheiere a unui contract de furnizare de energie electrică sau furnizare de gaze naturale.

În plus, clienţii care doresc să îşi achite factura de energie electrică sau gaze naturale în această perioadă, pot utiliza modalităţile alternative de plată, precum: ATM–uri (bancomate), debit direct, internet sau virament bancar. Mai multe detalii despre partenerii bancari şi comerciali se regăsesc pe factura de energie electrică, precum şi aici. Pentru suport comercial, aceștia pot suna la 0800.07.08.09.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *