Administratori provizorii și la Transgaz. Vezi nominalizările Ministerului Economiei

Publicat pe Categorii Flux energetic, Petrol si gaze
Prima Pagina Actual Flux energetic Administratori provizorii și la Transgaz. Vezi nominalizările Ministerului Economiei

Provizoratul urmează să se instaleze și la Transgaz.  Ministerul Economiei, prin Departamentul pentru Privatizare și Administrarea Participațiilor Statului,  a transmis o adresă conducerii companiei pentru suplimentarea ordinii de zi a ședinței AGOA din 19 iunie cu numirea de administratori provizorii pe o durata a 4 luni, până la finalizarea procedurii de selecție a administratorilor conform OUG 109.

Reprezentanții Ministerului Ecomoniei au nominalizat pentru calitatea de membri provizorii ai CA Transgaz pe Nicolae Minea și Cosmin Ghiță.  Conform CV-ului său, Minea  a fost timp de aproape 2 ani, până în iunie 2016, Președintele Autorității pentru Administrarea Activelor Statului. Anterior, a condus Hotelul Hilton din Sibiu. Ghiță este  în prezent consilier de stat pe probleme de energie și minerit al Primului Ministru, după ce anterior a fost Manager Relații Publice și Politici Economice pentru România și Moldova la Medtronic Romania SRL.  Potrivit CV-ului, acesta a mai fost Partener Amerocap, companie investiții și facilitare comerț exterior în domeniul petrolier și Consilier Relații Publice și Guvernamentale la Chevron România.

Înainte cu 3 săptămâni de încetarea mandatului, Petre Ion Văduva a decis să renunțe la funcţia de director general al Transgaz  invocând motive personale, însă va continua mandatul de administrator neexecutiv.

 

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *