Administratorii Electrica preiau șefia Ministerului Energiei. Grigorescu face echipă cu colegul Bușu

Publicat pe Categorii Energie, Esential, Flux energetic, Semnal
Prima Pagina Actual Esential Administratorii Electrica preiau șefia Ministerului Energiei. Grigorescu face echipă cu colegul Bușu

Cristian Bușu este noul Secretar de Stat în Ministerul Energiei, numit prin decizie a prim-ministrului Dacian Cioloș, publicată deja în Monitorul Oficial. Acesta îl înlocuiește pe Bogdan Badea, care a demisionat din funcție.

Ministrul Victor Grigorescu îl va avea astfel la dreapta sa pe colegul de echipă de la Electrica, ambii fiind membri în Consiliul de Administrație al companiei. Iată că după ce fosta conducere a ministerului a tunat și fulgerat împotriva administratorilor Electrica, acuzându-i că nu fac investiții și ”dorm pe banii din listare”, doi dintre aceștia preiau șefia ministerului. La Electrica, scandalul a pornit de la respingerea planului de administrare și a remunerațiilor administratorilor Electrica, aceștia venind la rândul lor cu reproșuri la adresa foștilor reprezentanți ai Ministerului Energiei că doresc să controleze compania!

De pe noile poziții, Grigorescu și Bușu se vor asigura că la Electrica lucrurile vor merge bine!

Cristian Bușu este lector la ASE, a lucrat la Marfin Bank, a deținut poziția de director economic la Fondul Proprietatea și a fost consilier economic în cadrul Departamentului Economic al Guvernului.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *