Adrem lansează o companie, a treia, ce oferă soluţii de eficienţă energetică

Publicat pe Categorii Flux energetic, Investitii / Tranzactii
Prima Pagina Actual Flux energetic Adrem lansează o companie, a treia, ce oferă soluţii de eficienţă energetică
  • Corneliu Bodea, acționar ABBC Group, preia poziția de CEO al ADREM

Adrem își extinde business-ul în România. Începând cu luna mai, Adrem reprezintă 3 companii specializate în produse, soluții și servicii dedicate domeniului energetic, cu portofolii structurate pe 3 linii de business, respectiv: Adrem Automation, care devine Adrem Engineering; Adrem Invest și Adrem Link. Cea de-a treia companie este o componentă de business nouă și inovatoare a Adrem, înființată în luna mai 2016, ce promovează soluții de eficiență energetică, vizibilitate & informare, optimizare operațională, automatizare & control, dedicate marilor consumatori de energie cât și segmentului rezidențial.

Foto_CEO_Adrem_Corneliu_Bodea

“Rebranduirea companiei Adrem Automation, reconfigurarea de portofoliu în cazul Adrem Invest și lansarea companiei Adrem Link sunt răspunsul Adrem la nevoile sesizate în piață și adaptarea la economia curentă”, a declarat Corneliu Bodea, CEO Adrem și Președinte al Centrului Român al Energiei. Bodea a preluat poziția de CEO al companiilor Adrem.

 

Cifră de afaceri în 2016, de 48 milioane euro, mai mare cu 40% față de 2015 

Companiile Adrem cu specific în domeniul energetic, parte din ABBC Group deținut de Adrian și Corneliu Bodea, au înregistrat în 2015 o cifră de afaceri de 34 milioane de euro (154 milioane RON) iar profitul operațional (EBITDA) s-a situat la un nivel de 11%. Până la sfârşitul acestui an, companiile Adrem estimează o cifră de afaceri de 48 milioane EUR (215 milioane RON), ceea ce reprezintă o creştere cu 40% comparativ cu anul 2015.

Profitul operațional (EBITDA) estimat pentru anul în curs este de 8%. În contextul creșterii cifrei de afaceri cu 40% comparativ cu 2015, stagnarea profitului operațional (EBITDA) vine pe fondul strategiei de business a companiei. Scopul principal al companiilor Adrem în această perioadă este de consolidare a portofoliului de lucrări și clienți și de creștere a expertizei în anumite segmente de business.

„Ne propunem o creștere ambițioasă în acest an însă certitudinea atingerii acestui obiectiv ne vine din stabilitatea companiilor Adrem, din proiectele complexe și de anvergură derulate în prezent, din experiența și dedicarea echipelor Adrem de specialiști. Având aceste atuuri, într-o piață și un context economico-social provocator, ne propunem să ne consolidăm poziția de partener profesionist și să depășim constant asteptările clienților și partenerilor noștri”, a precizat Corneliu Bodea.

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.