AFEER Academy, 3 serii de cursanți în doar 2 luni de la lansare. Se pregătesc cursuri noi dedicate pieței de echilibrare și de gaze naturale

Publicat pe Categorii Electrica si termica, Energie, Esential, Flux energetic, Semnal
Prima Pagina Energie Electrica si termica AFEER Academy, 3 serii de cursanți în doar 2 luni de la lansare. Se pregătesc cursuri noi dedicate pieței de echilibrare și de gaze naturale

Interes mare pentru cursuri de bază, dar și avansate, privind sectorul energetic și activitatea de furnizare și trading. Deși s-a lansat pe 5 noiembrie, AFEER Academy are deja trei serii, cu peste 60 de cursanți.

Săptămâna trecută, s-a desfășurat al treilea curs “Bazele Pieței de Energie Electrică din România“. În ianuarie 2020 va avea loc prima sesiune de testare pentru certificarea competentelor  și cursul “ Piața de echilibrare”, am aflat de la Ion Lungu, președinte AFEER.

Intenționăm să lansăm, în ianuarie, un curs dedicat pieței de echilibrare, precum și un curs pentru piața de gaze naturale (în luna martie), ne-a spus Laurențiu Urluescu, membru în Comitetul Director AFEER.

“O provocare nouă pentru piața din România o reprezintă lipsa, din ce în ce mai acută, a forței de muncă, în special a celei calicate și înalt calicate. Asociația Furnizorilor de Energie Electrică din România vine, astfel,în întâmpinarea nevoilor pieței și participanților la piața energiei și lansează AFEER Academy. Organizăm, pentru membrii noștri, cursuri de bază, dar și avansate, privind sectorul energetic și activitatea de furnizare și de trading. De asemenea, companiile din sectorul energetic, dar și consumatorii industriali, care doresc perfecționarea propriilor angajați, precum și persoane – consumatori casnici sau persoane private – ce doresc o certicare a cunoștințelor despre piața de energie electrică pot participa la cursurile AFEER Academy“, a anunțat Laurențiu Urluescu, la Conferința anuală AFEER.

AFEER este în discuții avansate cu Universitatea Politehnică din București privind lansarea în comun a unui program de pregătire postuniversitar și, totodată, își propune să obțină certificarea AFEER Academy ca formator.

Cursul costă 800 de lei. Membrii AFEER primesc o reducere, preţul fiind de 520 de lei.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *