AFEER Academy continuă să organizeze cursuri pentru participanții la piața energiei

Publicat pe Categorii Flux energetic, Info Consumatori
Prima Pagina Actual Flux energetic AFEER Academy continuă să organizeze cursuri pentru participanții la piața energiei

Asociația Furnizorilor de Energie Electrică din România comunică că AFEER Academy continuă să organizeze cursuri pentru participanții la piața energiei.

“În trimestrul 2 nu s-a organizat niciun curs data fiind starea de urgență. Ne-am reinventat și din iulie am început să organizăm cursuri, cu prezență fizică, însă cu un număr limitat de persoane. În paralel, organizăm seminarii și cursuri online”, a precizat Laurențiu Urluescu, membru în Comitetul Director al AFEER, la o întâlnire online a asociației cu reprezentanți ai mass-media.

“Solicitările sunt pentru teme targetate din activitatea de furnizare – topicul pieței de echilibrare, în contextul noilor schimbări operaționale de la 1 septembrie, precum și agregare. Vom organiza și cursuri privind activitatea de gaze naturale”, a afirmat Urluescu.

“Noi reguli vor fi aplicate pe Piața de Echilibrare, care va funcționa conform reglementărilor europene. În viitor, odată cu posibilitatea apariţiei unor agregatori, care vor putea participa și la Piaţa de Echilibrare, precum și datorită dezvoltării conceptului de demand/-response, numărul de participanţi la Piaţa de Echilibrare va crește exponenţial, ceea ce va duce la o creștere a importanţei acestei pieţe în portofoliile participanţilor la piaţă”, a apreciat  Ion Lungu, președinte AFEER.

AFEER Academy s-a lansat în noiembrie 2018. Proiectul se dovedește a fi unul de succes, având în vedere interesul manifestat de participanții la piața energiei pentru aceste cursuri, susținute de specialiști cu experiență în domeniu.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.