AFM: O nouă listă cu dosare aprobate în cadrul Programului Casa Eficientă Energetic

Publicat pe Categorii Flux energetic, Info Consumatori
Prima Pagina Actual Flux energetic AFM: O nouă listă cu dosare aprobate în cadrul Programului Casa Eficientă Energetic

Administrația Fondului pentru Mediu a publicat pe site-ul instituției o nouă listă cu dosare aprobate în cadrul programului Casa Eficientă Energetic. Suma totală aprobată a proiectelor este de 3.653.144,76 lei.

În cadrul programului se acordă o finanțare nerambursabilă în cuantum de maximum 70.000 lei, inclusiv TVA pentru fiecare proiect, fără a depăși 60% din valoarea totală a cheltuielilor eligibile ale investiției.

Pentru acest program, sesiunea de înscriere este în derulare, persoanele fizice putând accesa programul prin înscrierea în aplicația informatică: https://cee.afm.ro/, în limita fondurilor disponibile alocate, vizibile în aplicație. Documentele din dosarul de finanțare trebuie să fie valabile la momentul înscrierii în aplicația informatică. Ulterior, în cel mult 15 zile de la înscriere, solicitanții transmit dosarul la sediul AFM, conform ghidului de finanțare.

Ghidul de finanțare, precum și informațiile necesare desfășurării Programului Casa Eficientă Energetic se regăsesc pe site-ul www.afm.ro, la secțiunea aferentă acestui program.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *