AFM publică prima listă în programul Casa Verde – panouri fotovoltaice: 5.317 dosare acceptate din peste 7.600 evaluate

Publicat pe Categorii Esential, Flux energetic, Info Consumatori, Regenerabile, Semnal
Prima Pagina Actual Esential AFM publică prima listă în programul Casa Verde – panouri fotovoltaice: 5.317 dosare acceptate din peste 7.600 evaluate
  • Lista dosarelor respinse va fi publicată în cursul acestei săptămâni

Administrația Fondului pentru Mediu a publicat astăzi, 23 martie 2020, prima listă cu peste 5.317 de dosare acceptate din cele peste 7.600 de dosare evaluate în cadrul Programului privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională.

Puteți accesa lista la următorul link https://www.afm.ro/main/programe/sisteme_fotovoltaice/2020/lista_solicitanti_pf_aprobati-2020_03_23.pdf

Chiar și în această situație de criză, generată de restricțiile impuse de pandemia COVID 19, instituția noastră a depus toate eforturile în vederea analizării și evaluării dosarelor, măsuri care au impus chiar și desfășurarea activității la domiciliul personalului implicat în evaluare, se precizează în comunicatul AFM.

Sursă foto. Casa EFdeN

”La preluarea mandatului, am găsit acest program blocat, aplicația informatică nu funcționa în parametri optimi și am luat toate măsurile pentru reluarea de urgență a acestuia, atât de așteptat de români”, a declarat președintele AFM, Mihail-Dan Dojană.

Reprezentanții AFM dau asigurări că se va continua analiza dosarelor beneficiarilor într-un ritm accelerat și publicarea de noi liste la intervale regulate. Lista dosarelor respinse din numărul celor evaluate va fi publicată în cursul acestei săptămâni, se precizează în comunicat. Pînă la finalul lunii aprilie vom finalize evaluarea tuturor celor 26.000 de dosare depuse în cadrul programului, susțin reprezentanții AFM.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *