ALDE își mai pune un om în conducerea E.ON Energie: Secretarul de stat Andrei Maioreanu, înlocuit cu Alexandru Vlasiu în Consiliul de Administrație

Publicat pe Categorii Business, Semnal
Prima Pagina Actual Semnal ALDE își mai pune un om în conducerea E.ON Energie: Secretarul de stat Andrei Maioreanu, înlocuit cu Alexandru Vlasiu în Consiliul de Administrație

Schimbări în conducerea E.ON Energie România, companie a E.ON România. Secretarul de stat din Ministerul Energiei, Andrei Petrișor Maioreanu a fost revocat din funcția de administrator, membru al Consiliului de Administrație al societății.

În locul acestuia, a fost propus Alexandru Vlasiu, Vicepreședintele ALDE Arad, ce se promovează cu un Cabinet de Contabilitate și Consultanță Fiscală. Acesta va fi administrator pe perioada de timp egală cu cea rămasă pțnă la expirarea mandatului predecesorului său, respectiv până la data de 20 iunie 2021, potrivit unei note prezentată acționarilor, reuniți în AGOA la finele lunii iulie.

O schimbare de administrator a mai avut loc în luna aprilie anul curent, când tot ALDE și-a pus om în conducerea E.ON Energie. Cornel Zeveleanu, a fost înlocuit cu Mihai Adrian Stef, cunoscut doar pentru activitatea sa în Consiliul Județean Satu Mare. Nu are experienta in domeniul energetic!

Citește mai mult:  

Din  Consiliul de Administrație fac parte: Dan Morari – Președinte, Caludia Griech, Vasile Mustațea, Gabriel Sîrbu, Horia Harșan. Pe site-ul companiei nu au fost operate schimbările de administratori, figurând în continuare Cornel Zeveleanu și Andrei Maioreanu.

Ministerul Energiei deține o participație minoritară de 31,82% din acțiunile furnizorului de energie și gaze naturale E.ON Energie.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *