Schimbare de administrator! ALDE își pune om în conducerea E.ON Energie. Cornel Zeveleanu, înlocuit cu Mihai Adrian Stef, cunoscut doar pentru activitatea sa în Consiliul Județean Satu Mare

Publicat pe Categorii Esential, Exclusiv, Semnal
Prima Pagina Actual Esential Schimbare de administrator! ALDE își pune om în conducerea E.ON Energie. Cornel Zeveleanu, înlocuit cu Mihai Adrian Stef, cunoscut doar pentru activitatea sa în Consiliul Județean Satu Mare

Actionarii E.ON Energie, companie a E.ON Romania, sunt solicitati, in sedinta AGOA programata pentru data de 2 mai, sa aprobe o schimbare in Consiliul de Administratie.

Printr-o adresa, E.ON Energie propune E.ON Romania si Ministerului Energiei completarea convocatorului AGOA cu revocarea lui Cornel Zeveleanu din functia de administrator si alegerea lui Mihai Adrian Stef membru in CA,  pe locul ramas vacant, pe perioada ramasa pana la expirarea mandatului predecesorului sau, respectiv pana la data de 20 iunie 2021.

Cornel Zeveleanu, ce lucreaza in Ministerul Energiei din 2003, a fost inlocuit anul trecut si de la conducerea Direcției Generale Țiței și Gaze Naturale. In locul lui a fost numit Florin Gheorghe.

Noua numire in CA E.ON Energie este clar una politica. Mihai Adrian Stef este liderul municipal al organizației ALDE Satu Mare si este cunoscut doar pentru activitatea sa la Consiliul Judetean Satu Mare. Nu are experienta in domeniul energetic! Dar nu ne mai mira, mai toate companiile din energie fiind populate cu oameni propulsati politic.

Din Consiliul de Administratie al E.ON Energie mai fac parte: Dan Morari – Presedinte, Claudia Griech, Vasile Mustăţea, Gabriel Sîrbu,Horea Harşan si Andrei Petrişor Maioreanu – membri.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *