Alpiq Romindustries a pierdut procesele cu Hidroelectrica

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Alpiq Romindustries a pierdut procesele cu Hidroelectrica

Curtea de Apel Bucureşti a respins recursul Alpiq Romindustries împotriva sentinţei prin care Tribunalul Bucureşti i-a respins traderului contestaţia împotriva măsurii administratorului judiciar Euro Insol de denunţare a contractului de vânzare a energiei electrice nr. 39CE/29.11.2004, informează Hidroelectrica.

Traderul de energie a mai pierdut un proces cu Hidroelectrica în luna februarie, când, prin sentinţa 1040/12.02.2016, pronunţată de Tribunalul Bucureşti în dosarul 36549/3/2012, i-au fost respinse despăgubiri de 527.790.918,03 lei.

hidroelctrica

„Prin decizia menţionată, Curtea de Apel Bucureşti confirmă încă o dată că măsura denunţării contractelor bilaterale derulate între Hidroelectrica şi traderii de energie a fost una legală şi temeinică, fiind justificată de pierderile imense suferite de Hidroelectrica prin încheierea şi executarea acestor contracte”, se menţionează în comunicat Hidroelectrica.

Euro Insol şi Hidroelectrica au fost apărate în instanţă de avocaţii de la Borza şi Asociaţii, respectiv Stănescu, Milos, Dumitru & Asociaţii. Alpiq Romindustries a fost reprezentat de Casa de avocatură Schoenherr.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.