Andrei Covatariu, Enel, ales în board-ul Future Energy Leaders 100

Publicat pe Categorii Electrica si termica, Energie, Flux energetic
Prima Pagina Energie Electrica si termica Andrei Covatariu, Enel, ales în board-ul Future Energy Leaders 100

Andrei Covatariu a fost ales membru în board-ul Future Energy Leaders (FEL) 100, program care se desfășoară sub egida World Energy Council.

Digital Manager și Asistent Executiv pentru CEO și Country Manager Enel românia, el a intrat în FEL 100 în urmă cu un an, alături de colegul său Claudiu Butacu, VicePreședintele Future Energy Leaders România.

Andrei Covatariu are un mandat de 3 ani pe care îl desfășoară în cadrul Comitetului de Studii,  ce supervizează activitatea membrilor din comunitatea FEL-100 și care facilitează integrarea lor în proiectele desfășurate de World Energy Council.

Andrei este și Senior Research Associate  la Energy Policy Group. Este membru al FEL România din anul 2014. De asemenea, el ocupă poziția de Contributing Analyst pentru Wikistrat și este doctorand în domeniul managementului Sistemului Enegetic Național, în contextul politicilor europene în energie, la ASE București.

FEL-100 este programul celor mai promițători  viitori lideri energeticieni la nivel global

FEL-100 este platforma destinată să inspire și să modeleze liderii din sectorul energetic de mâine. Programul este conceput pentru a facilita, pentru o perioadă de maxim 3 ani, interacțiunea între un număr riguros selectat de participanți din toată lumea și pentru a face posibilă colaborarea regională și internațională. În fiecare an, programul selectează 35 tineri profesioniști de mare pespectivă pentru a se alătura FEL-100.

FEL Romania este un program inițiat și coordonat de Comitetul Național Român al Consiliului Mondial al Energiei (CNR-CME) și face parte din Comunitatea globală Future Energy Leaders, dezvoltată de World Energy Council.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *