Angajații Transelectrica din Executiv vor merge la cursuri de limba engleză pentru sectorul energetic

Publicat pe Categorii Electrica si termica, Energie, Esential, Semnal
Prima Pagina Energie Electrica si termica Angajații Transelectrica din Executiv vor merge la cursuri de limba engleză pentru sectorul energetic

Angajații Transelectrica din cadrul Executivului vor merge la cursuri să învețe limba engleză. Compania achiziționează servicii de formare profesională pentru organizarea cursului „Limba engleză pentru sectorul energetic”.

Sunt vizați angajații Transelectrica care participă ca membri în comisii de lucru naționale și internaționale, la întâlniri cu partenerii externi care desfășoară activități de colaborare cu reprezentanții din domeniul energetic ai altor state membre ENTSO-E și cei care necesită aprofundarea, în limba engleză, a unor studii, lucrări etc., se explică necesitatea cursului, într-un document al companiei.

Astfel, în perioada mai – decembrie 2018, 15 salariați din Executiv vor învăța engleză, urmând să participe la 2 ședințe pe săptămână, de aproximativ 3 ore ședința. În total, cursul va avea 30 de ore.

Potrivit Caietului de sarcini, cursul va avea ca tematică: noțiuni generale de gramatică, vocabular tehnic de specialitate din sectorul energetic, elemente de topică și punctuație, corespondență, simularea unor situații reale, dezbateri, argumentări, susținerea de prezentări. Cursul va fi interactiv, bazat pe aspecte tehnice, va oferi soluții, iar la finalizarea acestuia, participanții vor fi încadrați corespunzător nivelului de engleză, pe baza unui test.

Compania caută pentru instruirea angajaților un lector cu experiență, criteriul de atribuire a contractului fiind cel mai bun raport calitate-preț. Valoarea estimată a cursului este de 16.650 lei. Termenul limită de depunere a ofertei este 11 iunie 2018.

Transelectrica este operatorul de Transport şi de Sistem din România. Este afiliată la  ENTSO-E  – Rețeaua  Europeană a Operatorilor de Transport și Sistem pentru Energie Electrică, care are ca scop promovarea integrării pieței de energie electrică în cadrul Uniunii Europene, crearea regulilor de piață și de alimentare sigură cu energie electrică pe baza codurilor tehnice de rețea și a celor de piață. ENTSO-E își desfașoară activitățile în strânsă cooperare cu Comisia Europeană, cu reglementatorii și cu toate celelalte organizații interesate. Alte afilieri internaționale ale Transelectrica: CIGRE – Consiliul internațional al marilor rețele electrice de înalta tensiune, LWA – Asociația Internațională a Lucrului sub Tensiune, ISSA – Asociația Internațională de Securitate Socială, IEEE – Power&Energy Society – Institut of Electrical Electronics Engineers, Edison Electric Institute și WEC – Consiliul Mondial al Energiei.

 

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *