ANRE a actualizat Comparatorul ofertelor – tip de furnizare a energiei electrice. Se pot accesa documentele pentru contractele de furnizare

Publicat pe Categorii Flux energetic, Info Consumatori
Prima Pagina Actual Flux energetic ANRE a actualizat Comparatorul ofertelor – tip de furnizare a energiei electrice. Se pot accesa documentele pentru contractele de furnizare

Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE a actualizat aplicația web „Comparator al ofertelor – tip de furnizare a energiei electrice”.

În scopul informării cât mai corecte și complete a clienților finali, ANRE are în vedere dezvoltarea continuă a aplicației web „Comparator al ofertelor – tip de furnizare a energiei electrice” , se precizează într-un anunț publicat pe site-ul instituției.

Clienții finali au posibilitatea de a accesa, în mod direct și centralizat, informații privind documentele necesare încheierii contractelor de furnizare, de a descărca documentele necesare încheierii contractelor de furnizare și de a fi informați cu privire la modalitatea de transmitere către furnizori a documentelor necesare încheierii contractelor de furnizare.

Potrivit informării ANRE, interfața furnizor/aplicație a fost modificată prin introducerea unui modul nou denumit ”Documente Necesare Contracte” în care furnizorii au posibilitatea de a:

– nominaliza documentele necesare încheierii contractelor de furnizare

– încărca modele de cereri/documente necesare încheierii contractelor de furnizare

– completa informații legate de modalitatea de transmitere a documentelor necesare încheierii contractelor de furnizare atât pentru clienții casnici cât și pentru clienții noncasnici.

Prin intermediul comparatorului, în urma introducerii de către furnizori a datelor solicitate, clienții finali vor putea descărca documentele necesare încheierii contractului, specifice situației în care se află clientul final la momentul contractării. Ulterior descărcării documentelor și după completarea acestora, clientul final transmite furnizorului, prin oricare din căile de comunicare, introduse de către furnizor în baza de date a aplicației, documentele solicitate, se specifică în informare.

Accesul în aplicație pentru vizualizarea modificărilor și testarea funcționalității acestora se realizează prin intermediul link-ului: http://www.anre.ro/furnizori.php, conectarea utilizatorilor realizându-se pe baza datelor de autentificare (utilizator şi parolă) folosite la conectarea pe portal.anre.ro pentru încărcarea machetelor de monitorizare

ANRE primește observații/propuneri referitoare la funcţionalităţile modulului pe adresa de e-mail spee@anre.ro, până la data de 5.02.2020.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *