ANRE caută furnizor de energie electrică și gaze naturale, care să activeze pe piața liberă la cele mai mici tarife

Publicat pe Categorii Energie, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic ANRE caută furnizor de energie electrică și gaze naturale, care să activeze pe piața liberă la cele mai mici tarife

Autoritatea Natională de Reglementare în Domeniul Energiei – ANRE caută furnizor de energie electrică și gaze naturale. Potrivit anunțurilor publicate pe propriul site, Autoritatea intenţionează să încheie contracte noi de cumpărare a energiei electrice și gazelor naturale, pentru perioada 01.05.2020 – 31.12.2020, cu posibilitatea de prelungire, în conformitate cu prevederile legale.

Furnizarea de energie electrică se va face, la 12 puncte de consum ale ANRE –  4 sedii din București și 8 Inspecții Teritoriale din țară, de la orice furnizor titular de Licență de Furnizare a Energiei Electrice și care activează pe piața liberă la cele mai mici tarife, se specifică în anunț. Consumul anual estimat al punctelor de consum ale ANRE este de 110.000 KWh.

Furnizarea de gaze naturale se va face la 6 puncte de livrare de la orice furnizor titular de Licență de Furnizare a Gazelor Naturale și care activează pe piața liberă la cele mai mici tarife. Consumul estimat pentru perioada mai-decembrie 2020 la punctele de livrare este de 127,5 MWh.

Pentru furnizorii interesați, ANRE impune condiții, și anume:

– oferta va evidenția prețul de vânzare a energiei electrice, exprimat in lei / MWh;

– prețul de vânzare a energiei electrice va rămâne ferm pe toată perioada de derulare a contractului;

– prețul nu va include TVA, accize, contribuția pentru cogenerarea de înaltă eficiență și valoarea certificatelor verzi si nici alte componente (tarife) reglementate.

Oferta va fi postata în Catalogul electronic al achizițiilor publice din SEAP, pana la data de 09.04.2020. Criteriul de selecție este prețul cel mai scăzut, în conditiile respectării tuturor cerințelor din caietul de sarcini, se precizează în anunțul ANRE.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.