Asaltată de cererile românilor care doresc să devină clienți, Hidroelectrica face angajări. Sunt scoase la concurs 12 posturi în activitatea de furnizare

Publicat pe Categorii Business, Flux energetic, Furnizare / Distributie / Transport, Semnal
Prima Pagina Actual Flux energetic Asaltată de cererile românilor care doresc să devină clienți, Hidroelectrica face angajări. Sunt scoase la concurs 12 posturi în activitatea de furnizare

Hidroelectrica face angajări la Departamentul Furnizare. Potrivit unui anunț, sunt scoase la concurs, cu recrutare internă și externă, 12 posturi în activitatea de furnizare la Departamentul Furnizare – Executiv Hidroelectrica  și SH Curtea de Arges.

Nevoia de personal la Departamentul Furnziare vine ca urmare a faptului că cel mai mare producător de energie electrică din România a fost asaltat, de la începutul anului, de cererile românilor care doresc să încheie contracte de furnizare pe piața concurențială. Strategia companiei este de a-și crește numărul de clienți pe zona de furnizare odată cu liberalizarea completă a pieței de energie.

Potrivit anunțului publicat pe site-ul Hidroelectrica, pe 8 și 9 iulie se vor desfășura  proba scrisa și interviul pentru posturile de Șef serviciu Reglementări/Raportări și pentru 4 posturi inginer/ economist în cadrul Serviciului Derulare Facturare.

Pe 12 și 13 iulie sunt programate probele pentru 2 posturi de inginer/economist la Serviciul Contractare Business și Analiză Piață și pentru 1 post de inginer/ economist la Serviciul Furnizare de la SH Curtea de Arges. Pe 14 și 15 iulie este programat interviul pentru 4 posturi inginer/ economist la Serviciul Contractare Casnic.

Pentru informații despre responsabilitățile principale pentru ocuparea posturilor scoase la concurs, puteți accesa: https://www.hidroelectrica.ro/announcement/dd8654f5-5485-c862-ee4a-d978f711574b

Important de știut: probă scrisă reprezintă 70% din nota finală și interviul  – o pondere 30% din nota finală. Nota minimă pentru admiterea la interviu, pentru postul de Șef serviciu este de 7,86. Nota minimă pentru angajare/promovare în funcţia de Sef serviciu este de 8,50.

Nota minimă pentru admiterea la interviu, pentru postul de  inginer/economist este 7,15, iar pentru angajare/promovare în această funcție este 8,00. Documentele necesare înscrierii la concurs se vor depune până în data de  07.07.2021.

,


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Un comentariu la “Asaltată de cererile românilor care doresc să devină clienți, Hidroelectrica face angajări. Sunt scoase la concurs 12 posturi în activitatea de furnizare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.