Astăzi începe Power Summit 2021 – “Electric Decade”, organizat de Eurelectric: 4 zile de dezbateri, 130 speakeri, 12 sesiuni și peste 3000 participanți. InvesTenergy este Partener Media al evenimentului

Publicat pe Categorii Esential, Evenimente, Exclusiv, Semnal
Prima Pagina Actual Esential Astăzi începe Power Summit 2021 – “Electric Decade”, organizat de Eurelectric: 4 zile de dezbateri, 130 speakeri, 12 sesiuni și peste 3000 participanți. InvesTenergy este Partener Media al evenimentului

Power Summit 2021 cu tema “Electric Decade”, organizat de Eurelectric -Uniunea industriei energiei electrice europene, care reprezintă peste 3500 de companii de energie din întreaga Europă – începe astăzi, 25 mai. Evenimentul de referință pentru sectorul energetic European se desfășoară pe parcursul a 4 zile, cu o prezență impresionantă: 130 speakeri, 12 sesiuni și peste 3000 participanți.

InvesTenergy este Partener Media Power Summit 2021.

La sesiunea plenară din prima zi, speakerii vor dezbate pe tema Calea către 55% până în 2030: “Următorii zece ani vor fi dominați de eforturile de a îndeplini ambițiile climatice recent ridicate ale UE: reducerea emisiilor de dioxid de carbon cu cel puțin 55% până în 2030. Pentru a atinge acest obiectiv, guvernele și industria trebuie să investească semnificativ în generarea de energie curată și în sistemele susține transmiterea, distribuția și utilizarea acestuia. Vor fi provocări și oportunități semnificative pentru sectorul energetic. Summitul Eurelectric va fi forumul ideal pentru a discuta despre cum să realizăm cel mai bine ambițiile de energie curată și electrificarea sporită a sectoarelor de utilizare finală: transport, industrie și încălzire”.

Eurelectric vă invită să vă alăturați speakerilor, factorilor de decizie cheie și liderilor de gândire pentru a afla mai multe despre: principalele obstacole comerciale, tehnologice și politice din deceniul electric soluțiile de reglementare care pot spori tranziția energetică cum o strategie dedicată de electrificare va ajuta Europa să își îndeplinească obiectivele climatice.

Sesiunile pot fi vizualizate direct pe site-ul evenimentului, nu este necesară autentificare sau parolă – https://powersummit2021.eurelectric.org/

Este deceniul pentru electrificarea digitală și decarbonizată. Este momentul potrivit pentru o absorbție accelerată a energiei electrice curate în toate sectoarele: reducerea emisiilor de carbon, redresarea economică, aer curat și noi locuri de muncă. Aceasta este o oportunitate imensă de 10 ani: o decadă electrică

EURELECTRIC

Eurelectric este Uniunea Industriei Energetice care reprezintă peste 3500 de companii de energie din întreaga Europă, cu sediul la Bruxelles. Este principalul partener al Comisiei Europene pe probleme energetice. Eurelectric reprezintă interesele comune ale industriei de energie electrică la nivel paneuropean, având misiunea de a contribui la dezvoltarea și competitivitatea acesteia, furnizând o reprezentare eficientă în domeniul relațiilor publice și promovând rolul unui mix energetic cu emisii reduse de carbon în dezvoltarea societății europene.

Eurelectric are o nouă echipă de conducere: Corina Popescu va face parte din echipa noului președinte ales c – Jean Bernard Levy, director general al Grupului francez de utilități EDF, și va ocupa funcția de vicepreședinte, alături de Leonhard Birnbaum, CEO al companiei de furnizare a energiei electrice E.ON Germania.

IRE este singurul partener din România ce face parte din Eurelectric, fiind cea mai veche organizaţie din domeniul energiei din România (înființată în 1926).


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.