Avarie la SE Craiova II, un cazan spart. Craiova – fără căldură și apă o zi

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Avarie la SE Craiova II, un cazan spart. Craiova – fără căldură și apă o zi

Complexul Energetic Oltenia – Sucursala Electrocentrale Craiova II anunță întreruperea furnizării agentului termic pentru încălzire și preparea apei calde menajere în municipiul Craiova, astăzi 22 ianuarie 2017, din cauza unei avarii produsă la SE Craiova II. Reluarea furnizării agentului termic se va face în jurul orei 19.00, în aceeași zi, asigură reprezentanții CEO.

CEoltenia

Cauza întreruperii furnizarii agentului termic pentru încălzirea populației și agenților economici  este oprirea în avarie a blocului energetic nr.1, fiind vorba de un cazan spart, potrivit explicațiilor oferite de CEO.

Într-un comunicat, reprezentanții companieii informează: “Blocul energetic nr. 2 era oprit , în  momentul avariei, pentru lucrări de reparații din data de 20.01.2017, ora 00.00, lucrările fiind  finalizate în data de 22.01.2017, ora 08.00. La ora 10.00 s-au aprins focurile la cazanul nr.2 și estimăm că la ora 12.00  se va efectua paralelul grupului în SEN, fapt care va permite,  începând cu ora 16.00, punerea în funcțiune a instalației tehnologice de încălzire necesară termoficării. În intervalul orar 16.00-19.00 se vor încărca punctele termice pentru distribuirea agentului termic”.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Un comentariu la “Avarie la SE Craiova II, un cazan spart. Craiova – fără căldură și apă o zi”

  1. cand dati drumul la caldura mai nene ca am consumat cu,caloriferele electrice curent cat pentru 2 saptamani o sa venim la voi sa ne docontati factuta la energie electrica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *