Azi, ședință publică la MEEMA. Se dezbate proiectul de HG privind organizarea și funcționarea ministerului mamut

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Azi, ședință publică la MEEMA. Se dezbate proiectul de HG privind organizarea și funcționarea ministerului mamut

Începând cu ora 10, la sediul Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri din din Calea Victoriei, are loc astăzi, 27 noiembrie, o ședință publică având ca temă dezbaterea proiectului de Hotărâre a Guvernului privind organizarea și funcționarea Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri.

Ministerul mamut condus de ministrul Virgil Popescu va avea 1.146 angajați plus 49 demnitari și posturile aferente cabinetelor acestora. În echipa ministrului vor fi 8 secretari de stat și 4 secretari generali Potrivit organigramei noului minister, Departamentul pentru Energie va fi condus de unul sau doi Secretari de stat, după caz, și va avea 3 Direcții: Țiței și Gaze Naturale, Politici Energetice și Organismul Intermediar pentru Energie.

Citește și: https://www.investenergy.ro/meema-ministerul-mamut-condus-de-virgil-popescu-va-avea-1146-angajati-plus-49-demnitari-si-posturile-aferente-cabinetelor-acestora-in-echipa-ministrului-vor-fi-8-secretari-de-stat-si-4-secretari-ge/

Participarea la ședința publică s-a făcut în limita locurilor disponibile în sala de ședințe, în ordinea de precădere dată de interesul asociațiilor legal constituite, în raport cu subiectul ședinței publice, potrivit anunțului publicat pe site-ul ministerului..


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *