Bogdan Badea, Preşedinte Directorat: În 2019, Hidroelectrica se va axa pe targetarea consumatorului casnic. Compania a devenit FUI opţional pentru zona de reţea Muntenia Sud

Publicat pe Categorii Business, Info Consumatori, Semnal
Prima Pagina Info Info Consumatori Bogdan Badea, Preşedinte Directorat: În 2019, Hidroelectrica se va axa pe targetarea consumatorului casnic. Compania a devenit FUI opţional pentru zona de reţea Muntenia Sud

BHidroelectrica isi propune sa fie mult mai activa pe zona de furnizare energie electrica la consumatorii finali.

“In 2019 ne axam pe targetarea consumatorului casnic. Va creste prezenta Hidroelectrica in zona de furnizare in acest an. Este loc pe aceasta piata si compania noastra poate juca un rol important. Sigur nu va fi pe placul unora, dar pentru noi este o oportunitate sa furnizam energie direct la consumatorul final”, a declarat Bogdan Badea, Presedinte Directorat, la Forumul energiei, organizat de Financial Intelligence.

In 2018, Hidroelectrica a furnizat 400 GWh. Potrivit datelor companiei, la finalul anului 2018, Hidroelectrica furniza energie electrică circa 4.940 de clienţi, dintre care 414 casnici sunt consumatori casnici.

Hidroelectrica a devenit furnizor de ultimă instanţă optional  pentru zona de reţea Muntenia Sud, respectiv Bucureşti-Ilfov, unde FUI obligat este  Enel.

Bogdan Badea a declarat, pentru e-nergia.ro, că Hidroelectrica ar putea oferi, în final un preţ cu 2 până la 5% mai mic decât cel de acum al FUI obligat pentru zona Bucureştiului.

Compania are in plan diversificarea si dezvoltarea portofoliului de productie prin proiecte noi. Potrivit unui document intern al companiei, sunt luate in calcul mai multe directii, respectiv: transfer de business, achizitie de participatii, dezvoltarea unor centre de inovare, de cercetare, de achizitie de actiuni ale altor societati sau alte metode de diversificare a activitatii companiei.

Cititi mai multe pe:
https://www.investenergy.ro/la-hidroelectrica-continua-pregatirile-pentru-diversificarea-activitatii-directii-vizate-transfer-de-business-achizitii-dezvoltarea-unor-centre-de-inovare-si-cercetare-se-vor-angaja-avocati-exte/

Hidroelectrica este cel mai mare producător de energie electrică din România. A înregistrat un profit net record de 1,55 miliarde de lei în 2018.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *