Borc îndeamnă Electrica, Hidroelectrica şi Romgaz la investiţii în societăţile moldoveneşti

Publicat pe Categorii Electrica si termica, Energie, Flux energetic
Prima Pagina Energie Electrica si termica Borc îndeamnă Electrica, Hidroelectrica şi Romgaz la investiţii în societăţile moldoveneşti

Electrica, Hidroelectrica şi Romgaz  pot să facă investiţii în societăţile moldoveneşti care vor fi scoase la privatizare în perioada următoare, a declarat, ministrul Economiei Costin Borc, după lucrările sesiunii a IX-a a Comisiei mixte interguvernamentale de colaborare economică între Republica Moldova şi România, desfăşurate la Chişinău, scrie Agerpres.

borc‘Aş încuraja toţi investitorii români să participe la procesele de privatizare pe care Guvernul moldovean le va derula. Înţeleg că vor fi pachete de întreprinderi scoase la privatizare chiar în luna decembrie, în anul viitor, întreprinderi mai mari sau mai mici. Aici ar putea să existe interesul unor întreprinderi mari de stat. Să nu uităm că în România există întreprinderi ca Electrica, Hidroelectrica, Romgaz, întreprinderi care au astăzi un rezervor de cash redutabil şi îşi pot permite să facă investiţii de mare anvergură. În acelaşi timp, aş încuraja şi micile întreprinderi să investească în Republica Moldova’, a spus Borc, conform privesc.eu.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *