Candidaturile pentru CA Electrica se pot depune până pe 7 ianuarie

Publicat pe Categorii Electrica si termica, Energie, Flux energetic
Prima Pagina Energie Electrica si termica Candidaturile pentru CA Electrica se pot depune până pe 7 ianuarie

Electrica anunță prelungirea perioadei de depunere a candidaturilor pentru ocuparea pozițiilor vacante de membri în Consiliul de Administrație de la data de 31 decembrie 2018 la data de 7 ianuarie 2019.

În cadrul sedinței din data de 31 decembrie 2018, Consiliul de Administrație a analizat situația și, în vederea asigurării unei perioade rezonabile la dispoziția acționarilor, consideră oportună și hotărăște extinderea termenului până la care acționarii societății au dreptul de a formula propuneri de candidați pentru ocuparea posturilor de administratori vacante, de la data de 31 decembrie 2018 la data de 7 ianuarie 2019, se precizează în într-o informare a companiei transmisă BVB.

Acționarii au dreptul de a veni cu propuneri de candidați pentru ocuparea posturilor de administratori vacante în urma renunțării la mandat a administratorului independent Arielle Marie Malard de Rothschild și a administratorului neindependent Elena Doina Dascălu.

Citește și:

Echipă completă de administratori la Electrica din februarie 2019. Acționarii pot propune candidați pentru ocuparea a două posturi vacante până la finele anului


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *