Candidaturile pentru CA Electrica se pot depune până pe 7 ianuarie

Publicat pe Categorii Electrica si termica, Energie, Flux energetic
Prima Pagina Energie Electrica si termica Candidaturile pentru CA Electrica se pot depune până pe 7 ianuarie

Electrica anunță prelungirea perioadei de depunere a candidaturilor pentru ocuparea pozițiilor vacante de membri în Consiliul de Administrație de la data de 31 decembrie 2018 la data de 7 ianuarie 2019.

În cadrul sedinței din data de 31 decembrie 2018, Consiliul de Administrație a analizat situația și, în vederea asigurării unei perioade rezonabile la dispoziția acționarilor, consideră oportună și hotărăște extinderea termenului până la care acționarii societății au dreptul de a formula propuneri de candidați pentru ocuparea posturilor de administratori vacante, de la data de 31 decembrie 2018 la data de 7 ianuarie 2019, se precizează în într-o informare a companiei transmisă BVB.

Acționarii au dreptul de a veni cu propuneri de candidați pentru ocuparea posturilor de administratori vacante în urma renunțării la mandat a administratorului independent Arielle Marie Malard de Rothschild și a administratorului neindependent Elena Doina Dascălu.

Citește și:

Echipă completă de administratori la Electrica din februarie 2019. Acționarii pot propune candidați pentru ocuparea a două posturi vacante până la finele anului


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *