Cea mai mare campanie de recrutare la Electrica. Se caută Director General și Directori Executivi pentru distribuțiile din grup. Candidaturile, așteptate până pe 6 februarie

Publicat pe Categorii Business, Esential, Semnal
Prima Pagina Actual Esential Cea mai mare campanie de recrutare la Electrica. Se caută Director General și Directori Executivi pentru distribuțiile din grup. Candidaturile, așteptate până pe 6 februarie

Mesajul Electrica pentru candidați: Datorită amplului program de transformare organizațională asumat, avem oportunități de carieră pentru profesioniști ambițioși. Vrem să ne completăm echipa cu oameni creativi, competenți, dedicați și cu standarde etice ireproșabile

Electrica, lider pe piața de distribuție și furnizare a energiei electrice din România, precum și unul dintre cei mai importanți jucători din sectorul serviciilor energetice, recrutează pentru poziții de conducere în companiile din grup.

Potrivit unui Anunț publicat pe site-ul companiei, se caută Director General și Directori Executivi pentru SDEE Muntenia Nord SA și pentru SDEE Transilvania Sud. Totodată, Electrica recrutează Directori Executivi pentru SDEE Transilvania Nord.

“Fii parte a unui ambițios program de transformare organizațională, aplică pentru un rol! Electrica SA este o companie simbol în sectorul energetic din România, listată la London Stock Exchange și Bursa de Valori București. Viziunea noastra este consolidarea poziției de lider în distribuția și furnizarea energiei electrice în România și expansiunea regională. Datorită amplului program de transformare organizațională asumat, avem oportunități de carieră pentru profesioniști ambițiosi. Vrem să ne completăm echipa cu oameni creativi, competenți, dedicați și cu standarde etice ireproșabile. Alătură-te noua, pregătește-te pentru un drum provocator și accelerează-ți cariera într-o industrie competitivă!”, este mesajul Electrica pentru candidații interesați să conducă companiile din grup.

Așadar, pentru SDEE Transilvania Sud și SDEE Muntenia Nord, Pluri Consultants România caută Director General. Candidațiii interesați trebuie să aibă studii superioare (constituie avantaj absolvirea studiilor de MBA / Masterat / Doctorat în domenii relevante pentru activitatea companiei), o experiență profesională de cel puțin 10 ani, din care minim 3 ani în activitate de conducere (top management) în organizații din sectorul energetic; cunoștințe demonstrate și experiență în relația cu autoritățile publice, autoritățile de reglementare și supraveghere relevante; experiență în managementul de proiect, preferabil în procese de transformare din domeniul energetic. Să fie buni cunoscători al modelelor de analiză economică; foarte buni cunoscători ai pieței de energie și legislației interne și europene specific.

O cerință obligatorie este să nu fi fost condamnat pentru infracțiunile: gestiune frauduloasă, abuz de încredere, fals, uz de fals, înșelăciune, delapidare, mărturie mincinoasă, dare sau luare de mită, spălare de bani, bancruta simplă, bancruta frauduloasă.

Candidații care doresc să aplice pentru postul de Director General la cele două distribuții pot trimite dosarele electronice până la data de 06 februarie 2018. Potrivit anunțurilor de recrutare, dosarele vor cuprinde: un CV relevant, însoțit de o scrisoare de intenție,copii scanate ale actelor de studii, cererea de participare la procesul de selecție, formularul de acceptare a procesării datelor personale, formularul de acceptare a verificării datelor personale, formular de declarație pe propria răspundere referitoare la conflictul de interese.

Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Sud  derulează cu sprijinul Pluri Consultants România, un important proces de recrutare pentru 6 (șase)  posturi de Directori Executivi  după cum urmează:

  • Director Divizie Managementul Activelor DDMA;
  • Director Divizie Dezvoltare Retea DDDR;
  • Director Divizie Operatiuni Retea DDOR;
  • Director Divizie Servicii Energetice DDSE;
  • Director Divizie Managementul Energiei DDME;
  • Director Divizie Servicii Comune  DDSC.

“Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Sud, ca parte a Grupului Electrica, susține ambiția Grupului de a-și consolida poziția de lider pe segmentul de distribuție a energiei electrice. Această viziune se clădește pe performanțe solide, prestând servicii de înaltă calitate și într-o manieră sigură, sustenabilă, oferind valoare pe termen lung părților interesate. Principalele obiective ale filialei constau în realizarea planului extrem de ambițios de investiții, corelat cu creșterea nivelului de satisfacție a clienților, inclusiv prin depunerea de eforturi susținute în creșterea gradului de automatizare a rețelelor, modernizare a infrastructurii și de reducere a pierderilor (tehnice și comerciale)”, se precizează în Anunțul de recrutare al societății.

SDEE Transilvania Sud are în componență şase subunități denumite sucursale de distribuție a energiei electrice (SDEE), ce asigură energie electrică pentru consumatorii din județele: Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu, aria de serviciu fiind de 34100 km2.

Și Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Nord  derulează tot cu sprijinul Pluri Consultants România, un proces de recrutare pentru același 6 (șase) posturi de Directori Executivi.

SDEE Transilvania Nord este operator principal de distributie în nord-vestul României. Filiala de distribuţie înglobează șase sucursale de distribuție: Cluj, Bistriţa, Oradea, Baia Mare, Satu Mare, Zalău.

Cea de-a treia filială a Electrica – Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Muntenia Nord recrutează pentru aceleași 6 (șase) posturi de Directori Executivi. Din punct de vedere organizatoric, filiala de distribuţie înglobează șase sucursale de distribuție: Brăila, Buzău, Focşani, Galaţi, Ploieşti şi Târgovişte concepute ca entităţi teritoriale corespunzând ca întindere geografică cu limitele celor 6 judeţe ce au ca reşedinţă municipiile respective.

Candidații care doresc să aplice pentru unul posturile de Directori Executivi, vor trimite dosarele electronice de candidature până la 6 februarie 2018, potrivit anunțurilor de recrutare.

Electrica face recrutări și pentru alte poziții cheie în cadrul societății, și anume: Șef Serviciu Strategie&Monitorizare Performanță Rețea, Șef Serviciu Monitorizare Investiții, Șef Serviciu Inginerie și Standardizare Rețea, Project Manager, Specialist Strategie, Director Departament audit, Consilier Juridic și Asistent Consiliu de Administrație

Grupul Electrica are o arie de cuprindere naţională – cu  organizare în trei zone pentru distribuţia energiei electrice: Transilvania Nord, Transilvania Sud, Muntenia Nord şi pe cuprinsul întregii ţări pentru funizarea energiei electrice si pentru întreţinere şi servicii energetice. Din iulie 2014, Electrica este o companie cu capital majoritar privat, listată pe bursele de valori din București și Londra. Electrica este singura companie românească din domeniul distribuției și furnizării energiei electrice din România.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Un comentariu la “Cea mai mare campanie de recrutare la Electrica. Se caută Director General și Directori Executivi pentru distribuțiile din grup. Candidaturile, așteptate până pe 6 februarie”

  1. Tatăl meu fost inginer in cadrul companiei dvs si mi-a lăsat o impresie foarte buna!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *