CEH contestă firma aleasă de judecătorul sindic pentru insolvența companiei

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic CEH contestă firma aleasă de judecătorul sindic pentru insolvența companiei

 

Administratorul judiciar provizoriu desemnat de judecătorul sindic – Casa de insolvență GMC SPRL Craiova – nu este acceptat la Complexul Energetic  Hunedoara. Conducerea companiei a depus, la Registratura Tribunalului Hunedoara, o cerere de apel prin care contestă hotărârea instanței în dosarul declanșării insolvenței CEH, fiind nemulțumită de firma desemnată de judecătorul sindic ca administrator judiciar provizoriu în derularea procedurii de insolvență.

‘Dosarul se va transmite Curții de Apel Alba Iulia în vederea soluționării apelului’, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Hunedoara, Ildiko Glăman.

Motivul inocat de conducerea companiei și sindicatul ‘Muntele’ este că firma din Craiova nu are experiența necesară în gestionarea insolvențelor, mai ales pentru companii din energie.

Tribunalul Hunedoara a admis, pe 7 ianuarie, cererea de intrare în insolvență a Complexului Energetic Hunedoara, la solicitarea acestuia, urmând ca de punerea în practică a acesteia să se ocupe Casa de insolvență GMC SPRL Craiova. Compania preferată de CEH să se ocupe de insolvență este  Euro Insol, condusă de Remus Borza.

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *