CEZ Vânzare a extins oferta de gaze naturale la nivel național de la 1 august. Susține că are cel mai avantajos preț de pe piața din România

Publicat pe Categorii Flux energetic, Info Consumatori, Petrol si gaze
Prima Pagina Actual Flux energetic CEZ Vânzare a extins oferta de gaze naturale la nivel național de la 1 august. Susține că are cel mai avantajos preț de pe piața din România
 • CEZ Gaz Optim Plus: prețul  gazelor naturale este fix – 77 lei/MWh, oferta este valabilă timp de 12 luni de la data contractării; un abonament de 0,4 lei/zi, facturabil doar 6 luni/ an. Prețul este garantat pe o perioada de 12 luni de la data intrării în furnizare

CEZ Vânzare, furnizor de energie și gaze, anunță că extinde la nivel național oferta de gaze naturale, având cel mai avantajos preț de pe piața din România. Oferta este disponibilă, la nivel national, din 1 august 2020.

Compania le recomandă consumatorilor să aleagă CEZ Gaz Optim Plus și le garantează prețul avantajos pe o perioadă de 12 luni de la data intrarii în vigoare a contractului.  Astfel, prețul  gazelor naturale este fix – 77 lei/MWh, oferta este valabilă timp de 12 luni de la data contractării și un abonament de 0,4 lei/zi, facturabil doar 6 luni/ an. Referitor la condițiile privind furnizarea gazelor naturale, prețul este garantat pe o perioada de 12 luni de la data intrării în furnizare, respectiv dupa cele 21 de zile de la semnarea contractului, se specifică într-un comunicat al CEZ Vânzare.

 Produsul CEZ Gaz Optim Plus oferă complementar următoarele beneficii:

 • cont Online My CEZ, în varianta web sau aplicație mobilă, disponibilă în App Store sau Google Play;
 • factura electronică disponibilă la data emiterii și, totodată, acces la istoricul facturilor emise în ultimele 12 luni, în orice moment al zilei, în contul online;
 • posibilitate de plată online;-
 • asistență specializată la numarul de telefon 0251 929, disponibil între orele 08:00 – 20:00, 7/7 pentru informații comerciale.

Consumatorii de gaze naturale pot solicita oferta personalizată CEZ Vânzare, accesând secțiunea Cere oferta din platforma My CEZ.

Recomandări pentru consumatori

Furnizorul CEZ Vânzare le recomandă consumatorilor să evite ofertele si contractele care implică promisiuni fără fundament, cum ar fi scutirile la plată a unor taxe stabilite ca obligatorii de prevederi legale, și să țină cont de faptul că un furnizor ar trebui sa le asigure, dupa caz: consiliere contractuala; economie la factură; informații necesare bugetării;  consiliere cu privire la siguranța în utilizarea gazelor naturale;  confort al relației contractuale prin asigurarea unor canale de comunicare eficiente; stabilitatea condițiilor contractuale.

 Potrivit reprezentanților companiei, în ceea ce privește condițiile contractuale, mai ales la trecerea din regim reglementat în regim concurențial, cei interesați ar trebui să aiba în vedere:

 • obligația de a actualiza cantitatea de gaze care urmează a fi cumpărată;
 • obligația de a actualiza prognoza structurii consumului;
 • clauze care își produc efecte și după încetarea contractului;
 • clauze privitoare la terminarea contractului înainte de termen;
 • clauze penalizatoare;
 • condiții în care părțile pot renegocia clauzele din contract.

De asemenea, este bine de știut că prețul gazelor naturale variază pe piața liberăși de multe ori nu este ofertat cu toate componentele care vor fi incluse ulterior în factură.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.