Clasamentul Chambers Europe 2019: Țuca Zbârcea & Asociații, lider de piață în 8 arii investigate, inclusiv Energie

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Clasamentul Chambers Europe 2019: Țuca Zbârcea & Asociații, lider de piață în 8 arii investigate, inclusiv Energie

Avocații Țuca Zbârcea & Asociații au fost cotați, și în acest an, printre cei mai buni profesioniști ai momentului.  Directorul juridic britanic Chambers Europe, lansat astăzi, realizează o analiză riguroasă a activității avocaților din 53 de jurisdicții.

Publicația este una dintre cele mai apreciate și cunoscute în domeniu, îndeosebi prin prisma rigorii și obiectivității cu care notează performanțele pieței de avocatură din ultimele 12 luni.

Pentru România, analiștii publicației britanice au întocmit clasamente în cele mai reprezentative domenii ale avocaturii de afaceri. Și în acest an, specialiștii Chambers Europe au punctat poziția de lider de piață a Țuca Zbârcea & Asociații în 8 dintre ariile investigate, și anume: Litigii și Arbitraje; Drept societar/ Fuziuni și achiziții; Energie și resurse naturale; Proiecte de achiziții publice/Concesiuni; Dreptul Concurenței; Dreptul Muncii; TMT și, nu în ultimul rând, Tax.

De asemenea, 18 avocați au fost recomandați în domeniile de specializare respective.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *