Claudiu Butacu (VLER, EFdeN), consilierul lui Bușu la Ministerul Energiei

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Claudiu Butacu (VLER, EFdeN), consilierul lui Bușu la Ministerul Energiei

Claudiu Butacu se alătură echipei Ministerului Energiei, în calitate de consilier la cabinetul secretarului de stat Cristian Bușu, potrivit unui anunț postat pe pagina de facebook a ministerului. Claudiu are 27 de ani și este președintele Asociației Solar Decatlon București și Responsabil de Parteneriate în cadrul EFdeN de peste 3 ani de zile, proiect ce a atras contribuții de peste 1 milion de euro.

IMG_0917 (3)

Este certificat ca Professional Energy Manager (Universitatea Schneider Electric), Sustainability Manager (ECQA – Progam LEAD SUS) și membru VLER “Viitori Lideri Energeticieni din Romania”, program al Comitetului Național Român al Consiliului Mondial al Energiei. În 2015 EFdeN a inaugurat Primul Centru de Cercetare a Condițiilor de Confort din România, un prototip de casă solară apreciat și premiat la nivel național și internațional.

„Sunt bucuros să fac echipă cu acest tânăr, care a demonstrat că succesul în energie ține de pasiune și crez și nu neapărat de experiență. Avem nevoie de o reformă profundă a administrației din România, iar aceasta se poate realiza doar cu implicarea tinerilor de valoare pe care, ca și cadru didactic universitar, știu că România îi are. Trebuie doar sa-i identificăm și să le dăm o șansă”, a declarat Cristian Bușu.

Citiți și Sustenabilitate și inovație energetică pentru viitor: responsabilitatea tuturor, mai ales a tinerilor 


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *