Clienții casnici ai E.ON care doresc să devină prosumatori pot beneficia de un sistem de panouri fotovoltaice

Publicat pe Categorii Flux energetic, Info Consumatori
Prima Pagina Actual Flux energetic Clienții casnici ai E.ON care doresc să devină prosumatori pot beneficia de un sistem de panouri fotovoltaice
  • Compania a lansat E.ON Solar Home. Produsul se poate contracta pe 1, 3, 5 sau 7 ani, cu plata în rate lunare fixe

Compania E.ON Energie România a lansat, în luna iulie, soluția completă de panouri fotovoltaice – E.ON Solar Home – pentru clienții casnici, viitori prosumatori, care doresc să producă energie verde din energia solară și să consume astfel mai puțină electricitate din rețea, protejând mediul în același timp. Produsul se poate contracta pe 1, 3, 5 sau 7 ani, cu plata în rate lunare fixe. E.ON Solar Home este disponibil, pentru început, în județele Iași, Timiș și Arad

Surplusul de energie electrică se injectează în rețea și este achiziționat de E.ON, în calitate de furnizor, iar în acest fel, clientul obține o reducere a facturii de electricitate.

“Suntem preocupați să investim în soluții prietenoase cu mediul, bazate pe surse de energie regenerabile și nepoluante, iar E.ON Solar Home se pliază perfect pe nevoia de dezvoltare sustenabilă. Trebuie menționat că acest nou produs vine la o scurtă perioadă de timp de la lansarea E.ON Green Home, destinat clienților care vor să consume electricitate provenită exclusiv din surse de energie verde“, declară Claudia Griech, Director General Adjunct al E.ON Energie România.

E.ON Solar Home include evaluarea locului de consum, întocmirea proiectului tehnic, obținerea avizelor necesare, sistemul de panouri fotovoltaice și montarea acestuia,  precum și mentenanța sistemului de panouri fotovoltaice și verificarea instalației electrice, toate acestea fiind realizate de E.ON, în baza contractului încheiat cu viitorul prosumator.

Clienții pot alege durata contractului care poate fi de 1, 3, 5 sau 7 ani, avantajul fiind că ratele lunare sunt fixe.

La acest moment, E.ON Solar Home este disponibil în județele Iași, Timiș și Arad, urmând ca în perioada următoare să fie disponibil și în alte locații din țară.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.