“Viitorul oraşelor, industriei şi energiei”. Competiție de presă organizată de Siemens

Publicat pe Categorii CSR, Flux energetic, Stiri externe
Prima Pagina Actual Flux energetic “Viitorul oraşelor, industriei şi energiei”. Competiție de presă organizată de Siemens

Siemens lansează a patra ediţie a competiţiei de presă Siemens CEE Press Award. Anul acesta, compania caută cele mai bune materiale media pe tema “Viitorul oraşelor, industriei şi energiei” în 14 ţări: Austria, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Israel, Muntenegru, Polonia, Republica Cehă, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Ucraina şi Ungaria. Compania invită toţi jurnaliştii interesaţi să înscrie materialele realizate pe tema data până la data de 15 aprilie.

Siemens CEE Press Award are la bază dorința de a oferi recunoaștere materialelor de presă care tratează subiecte cheie pentru societatea modernă, dar și promovarea schimburilor de experiență între jurnaliștii din regiune, se precizează într-un comunicat transmis de companie. În competiţie pot fi înscrise atât articole de presă scrisă, tipărită sau online, cât şi materiale TV şi radio care acoperă tema dată şi au fost publicate în perioada 1 august 2018 – 31 martie 2019. Termenul limită de înscriere în competiţie este 15 aprilie, iar tema poate fi abordată fie din perspectivă naţională, fie internaţională.

“Digitalizarea nu reprezintă o dezvoltare ce urmează să aibă loc în viitorul îndepărtat, este deja o realitate. Similar revoluţiilor industriale din trecut, digitalizarea schimbă semnificativ felul în care lucrăm, trăim şi interacţionăm. Comunicarea acestor schimbări fundamentale şi a impactului lor asupra dezvoltării oraşelor, industriei şi sectorului energetic este benefică societăţii ca întreg. Scopul competiţiei Siemens CEE Press Award este de a oferi recunoaştere jurnaliştilor care promovează subiectele ce conturează această nouă revoluţie”, a declarat Elena Mandache, Head of Communications and Government Affairs Siemens România.

Articolele înscrise în competiţie vor fi jurizate în fiecare ţară de către un juriu format dintr-un profesor universitar, un jurnalist şi un reprezentant Siemens. În baza evaluării va fi selectat câte un finalist din fiecare ţară. Toate materialele finaliste vor fi apoi evaluate de un juriu internaţional, urmând ca cele mai bune trei să fie premiate pe data de 4 iunie, în Viena. Siemens AG va premia cele mai bune trei materiale din regiune cu câte un cec de 1.000 euro.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Un comentariu la ““Viitorul oraşelor, industriei şi energiei”. Competiție de presă organizată de Siemens”

  1. Doresc o intalnire atat pentru instalarea de panouri pe fabrica MIMO,cat si interesat in producerea de panouri fotovoltaice

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *