Complexul Energetic Oltenia recrutează directori pentru două poziții cheie: Energie și Strategie Dezvoltare

Publicat pe Categorii Electrica si termica, Energie, Flux energetic
Prima Pagina Energie Electrica si termica Complexul Energetic Oltenia recrutează directori pentru două poziții cheie: Energie și Strategie Dezvoltare

Directorul general interimar Laurențiu Ciobotărică își face echipă nouă la Complexul Energetic Oltenia. Anunțurile de recrutare a candidațiilor pentru poziții cheie în companie – Director al Diviziei de Energie și Director al Diviziei Strategie Dezvoltare – au fost publicate în data de 12.01.2016, termenul limită pentru depunerea candidaturilor fiind 11 februarie.

Pe parcursul procesului de recrutare a celor doi membri ai directoratului, societatea  va fi asistată de asocierea formată din S.C. Quest Advisors S.R.L. și S.C. Transearch International S.R.

CE-Oltenia-2

Candidatul pentru poziția de Director al Diviziei Energie trebuie să aibă cel puțin 5 ani experiență în sectorul energetic, în special în activitatea de producere energie, 3 ani experiență în managementul de top în cadrul unei companii de succes, cel puțin 3  ani de experiență în activități de exploatare și mentenanță în domeniul termocentralelor, 7 ani experiență profesională, plus experiență în implementare programe de restructurare și eficientizare. La rândul său,  candidatul pentru Director Divizie Strategie Dezvoltare trebuie să dovedească că are experiență în domeniu – cel puțin 3 ani, precum și experiență în managemetul de top – 3 ani, cel puțin 7 ani de experiență profesionala.

CE Ol­te­nia, cu peste 18.400 angajați, a înregistrat afaceri de 2,5 miliarde de lei şi pierderi de 693,6 mi­lioane de lei.

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *