Conferința anuală InvesTenergy: “R-evoluție în energie. Decizii pentru viitor”, în data de 11 mai 2017

Publicat pe Categorii Conferintele InvesTenergy, Esential, Semnal
Prima Pagina Actual Esential Conferința anuală InvesTenergy: “R-evoluție în energie. Decizii pentru viitor”, în data de 11 mai 2017

Punem preț pe energie, mobilizăm excelența, adresăm invitația de a investi inteligent!

Avem nevoie de Evoluție sau/și de o Revoluție în sectorul energetic în România? Asistăm la o revoluție în energie, se pregătesc schimbări majore în întreaga lume și România trebuie să răspundă corespunzător provocărilor și oportunităților. Înainte de revoluție este necesară o evoluție în sectorul energetic românesc. Pe de altă parte, o revoluție determină evoluție…

Publicația InvesTenergy organizează Conferința anuală “R-evoluție în energie. Decizii pentru viitor”, sub patronajul Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE, în data de 11 mai 2017. Adresăm, cu această ocazie, invitația la o amplă și necesară dezbatere, motivată de nevoia acută de decizii asumate care să fie luate astăzi pentru a asigura viitorul energiei în România. Tematica evenimentului este generoasă, speakerii și participanții la conferință având astfel posibilitatea să se lanseze într-un dialog curajos și activ, care să conducă la soluții aplicabile și să determine autoritățile să acționeze pentru binele sectorului energetic. Este momentul deciziilor pentru o dezvoltare durabilă, curată, care să asigure un viitor energiei în România!

InvesTenergy își propune așadar să continue și să dezvolte un dialog constructiv care să se constituie într-o evaluare realistă a situației actuale din sectorul energetic, cu propunerea unui tratament aplicat cu responsabilitate pentru problemele existente și care să conducă la decizii asumate pentru investiții strategice în energie!

Cu o lună înainte de data conferinței, avem deja 11 Speakeri  confirmați și doi Moderatori de excepție. Pregătirile continuă, așteptăm și alte confirmări… Vă invităm să accesați Site-ul Conferinței pentru a afla care sunt invitații InvesTenergy la Conferință și primele impresii ale acestora pe tema evenimentului AICI

Ca și în ediția precedentă a conferinței anuale InvesTenergy, contăm pe prezența a peste 100 de participanți  – autorități, parlamentari, investitori, actori ai pieței energiei, experți, avocați, reprezentanți mass-media – intersați și, totodată, preocupați de ce se întâmplă cu sectorul energetic.

Evenimentul se bucură de susținerea  Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE,  alăturându-se până la acest moment demersului nostru Speakeri, Sponsori și Parteneri, care dau plus valoare Conferinței. Adresăm mulțumiri Speakerilor și Partenerilor noștri confirmați la această dată, precum și celor care și-au manifestat interesul în vederea participării:  Nuclearelectrica, CEZ România, Romgaz, Romelectro, REPOM, Verbund. Apreciem totodată sprijinul AFEER, EFdeN, PATRES, ACUE,  IRE, Voitin și Partenerilor media: Focus Energetic, Bursa, The Diplomat Bucharest, Energy Center.

Mai multe informații referitoare la conferința InvesTenergy, găsiți pe site-ul evenimentului AICI

Invitația noastră rămâne deschisă tuturor celor care  prețuiesc energia și cred în viitorul sectorului energetic din România. Vă așteptăm așadar la un eveniment, cu o tematică pe cât de interesantă, pe atât de generoasă.


Publicat de

Cristina Trefaș

Director Editorial

Un comentariu la “Conferința anuală InvesTenergy: “R-evoluție în energie. Decizii pentru viitor”, în data de 11 mai 2017”

  1. Se pare ca se doreste distrugerea – închiderea și acestei ultime ramure a industriei- economiei Romaniei. Probabil „deranjam” ca Romania își asigură necesarul de energie și ne permitem să mai și exportăm!!!
    Si aceasta ramura să meargă la fier vechi!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.