Conferința Carieră în industria energetică 2020: 4-9 mai, la UPB. Interes major: peste 20 de companii se prezintă în fața studenților și tinerilor ingineri cu programe de practică, internship și joburi disponibile

Publicat pe Categorii Energie, Esential, Evenimente, Semnal
Prima Pagina Actual Esential Conferința Carieră în industria energetică 2020: 4-9 mai, la UPB. Interes major: peste 20 de companii se prezintă în fața studenților și tinerilor ingineri cu programe de practică, internship și joburi disponibile

Ultima oră: Conferința: Carieră în industria energetcă 2020 a fost reprogramată pentru perioada 4-9 mai 2020, în contextul fenomenului coronavirus, anunță organizatorul –  SIER București Tineret. Inițial, evenimentul era stabilit să aibă loc în perioada 9-14 martie 2020.

InvesTenergy este Partener Media tradițional al evenimentului

Tinerii ingineri și studenții din domeniul energetic energetic sunt așteptați la Conferința: Carieră în industria energetcă 2020. Peste 20 de companii care activează în domeniul energetic vor prezenta programele de practică, internship, joburile disponibile în cadrul celui mai mare eveniment de carieră din industria energetică, devenit tradițional, organizat de SIER București Tineret, în perioada 9-14 martie 2020, Universitatea Politehnică din București.

Potrivit informațiilor organizatorilor, la eveniment vor participa peste 200 de studenti și tineri ingineri energeticieni. Reprezentanți de seamă din industrie și mediu universitar au confirmat prezența pentru marți, 10 martie, la deschiderea Conferinței: Carieră în industria energetică 2020, și anume:

George Darie – Prorector Universitatea POLITEHNICA din București

Horia Necula – Decan Facultatea de Energetica – UPB

Corina Popescu – Director General Electrica

Razvan Nicolescu – Energy and Resources Industry leader for Romania Deloitte

Fănică Vatră – Director Executiv SIER

Corneliu Bodea – CEO Adrem si Președinte Centrul Român al Energiei.

InvesTenergy este Partener Media tradițional al evenimentului.

Nevoia de tineri specialiști a atras un inters maxim din partea companiilor care vin la conferință să se prezinte și să atragă viitori angajați din rândul participanților. Până acum au confirmat participarea, ca Parteneri, următoarele companii: Rompetrol – KMG International, Nuclearelectrica, Adrem, Hidroelectrica, Enel România, Monsson Group, E.ON, Schneider Electric, Eximprod, CEZ, Transelectrica, Siemens Romania, Engie, ACE Industrial Software Solutions etc.

Evenimentul reprezintă o oportunitate pentru tineri de a intra în contact cu manageri și persoane importante din industrie și de a afla care sunt posibilitățile de a participa la diverse traininguri în acest sector și care sunt cerințele și joburile specifice solicitate de companiile la care vor putea să aplice pe viitor, susțin reprezentanții SIER București Tineret.

Pe parcursul celor 6 zile, se vor organiza mese rotunde pe teme de interes și vizite tehnice la obiective importante din sistemul energetic românesc.

Mai multe informații găsșiți pe site-ul evenimentului: http://tineret.sier.ro/cie2020/?prezentare&fbclid=IwAR06rMlGAg2vgfi4s5Khs3Qy4FUENjDBssg2pyiLSHUksH44hrPcEcOtxCw


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.