Conferința “Carieră în industria energetică”: 25 speakeri, 12 companii, 160 tineri energeticieni participanți

Publicat pe Categorii Electrica si termica, Energie, Evenimente, Flux energetic
Prima Pagina Energie Electrica si termica Conferința “Carieră în industria energetică”: 25 speakeri, 12 companii, 160 tineri energeticieni participanți

Mobilizare în forță la Conferinţa: Carieră în industria energeticăm, care s-a desfășurat în perioada 24-26 noiembrie 2016 la Biblioteca Centrală a Universității Politehnica din București și a fost organizată de Societatea Inginerilor Energeticieni din România – SIER Filiala București Tineret în parteneriat cu Facultatea de Energetică din cadrul Universității Politehnica din București și Ministerul Energiei. Pe parcursul a 3 zile, au participat 25 de speakeri, reprezentanți ai 12 companii, fiind prezenți peste 160 de tineri energeticieni.

????????????????????????????????????
Evenimentul a fost adresat, în principal, tinerilor și studenților din domeniul energetic și și-a propus să ofere informații despre programele de practică, internship, locuri de muncă și programe de dezvoltare profesională ale tinerilor în cadrul companiilor partenere.

La deschiderea evenimentului au participat  Corina Popescu – Secretar de stat în cadrul Ministerului Energiei, George Darie – Prorector Universitatea Politehnica din București, Horia Necula – Decan Facultatea de Energetică și Răzvan Nicolescu – Energy Lead Advisor Deloitte. În prima parte a evenimentului au fost trei prezentări din domeniul resurselor umane, susținute de recrutori recunoscuți în România. George Butunoiu a susținut prezentarea cu titlul „Minte-mă frumos”, Gabriela Răduţi a vorbit despre „Managementul carierei”,  Ana Ber – reprezentant Dr. Pendl & Dr. Piswanger România  a susținut prezentarea cu titlul „Interviul de angajare”.

Gabriel Simion, managerul de proiect din partea SIER Bucureşti Tineret, a susţinut prezentarea „Dezvoltarea prin voluntariat”, Ion Triştiu, prodecan responsabil de relaţia cu mediul socio-economic în cadrul Facultăţii de Energetică, a venit în fața audienței cu prezentarea „Practica studenţească la Facultatea de Energetică”.

Și companiile au participat cu prezentări: ENEL, E.ON, Transelectrica, Nuclearelectrica, Siemens, Enevo Group, Monsson, Schneider Electric și Adrem.

????????????????????????????????????

A treia zi a evenimentului a fost dedicată organizării unei vizite tehnice la Electrica, la Filiala de Distribuție Muntenia Nord (Ploiești). La vizită au participat cei mai activi 20 de tineri în cele două zile de prezentări. În cadrul vizitei tehnice tinerii au avut ocazia să vadă Dispeceratul Electrica Distribuție Muntenia Nord, Stația electrică Movila Vulpii și Stația electrică Florești.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *