Conferința CNR-CME: “ Stadiul actual al industriei internaționale de țiței și gaze din amonte (upstream)”

Publicat pe Categorii Flux energetic, Petrol si gaze
Prima Pagina Actual Flux energetic Conferința CNR-CME: “ Stadiul actual al industriei internaționale de țiței și gaze din amonte (upstream)”

Graphic1
Asociația Comitetul Național Român al Consiliului Mondial al Energiei CNR-CME, cu sprijinul OMV Petrom, organizează Conferința “ Stadiul actual al industriei internaționale de țiței și gaze din amonte (upstream)”, în data de 3 septembrie 2015, la Petrom City, Clădirea Infinity.

Scăderea prețului țițeiului a determinat reconsiderarea volumului activităților upstream pentru majoritatea agenților economici din domeniu, iar contextul geopolitic actual nu oferă perspective mai optimiste pe termen scurt şi mediu. Astfel, este necesară o evaluare mai atentă a proiectelor de investiţii din upstream, cu potenţial risc asupra producției și consumului de hidrocarburi și produse derivate şi prin rostogolire, asupra întregii economii, susțin reprezentanții CNR-CME, insistând asupra faptului că un rol esenţial îl va avea noul sistem fiscal – echilibru între asigurarea unor venituri juste la bugetul de stat şi asigurarea continuităţii proiectelor de investiţii în upstream. Aceasta este tematica primei sesiuni: Influența reducerii prețului petrolului asupra investițiilor în upstream.

Alte două sesiuni au ca tematică: Echipamente și tehnologii modern pentru activitățile ustream, respectiv Legislația privind activitățile upstream și implicațiile acesteia asupra producției de hidrocarburi.

Foto: CNR-CME


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *