Consiliul de Administrație al Romgaz, condus de Liviu Nistoran

Publicat pe Categorii Flux energetic, Petrol si gaze
Prima Pagina Actual Flux energetic Consiliul de Administrație al Romgaz, condus de Liviu Nistoran

Liviu Nistoran a fost ales Președintele Consiliului de Administrație al S.N.G.N. ROMGAZ.

În urma adoptării Hotărârii Adunării Generale a Acţionarilor nr. 8/06.07.2018 prin care au fost aleşi membrii Consiliului de Administraţie al S.N.G.N. ROMGAZ S.A., Consiliul de Administraţie, întrunit în şedinţa din data de 16 iulie 2018, a decis alegerea domnului Nistoran Dorin-Liviu în funcţia de Preşedinte al Consiliului de Administraţie, se precizează într-o informare a companiei transmisă BVB.

Romgaz are un Consiliu de Administrație pentru următorii 4 ani. Noii administratori, 7 la număr, au fost numiți de Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA), în ultima şedinţă ce a avut la începutul lunii iulie, aceștia fiind desemnaţi potrivit OUG 109/2011, prin aplicarea votului cumulativ. Persoanele nominalizate de Ministerul Energiei se regăsesc în nou CA.

Câștigătorii unor mandate de 4 ani la conducerea Romgaz sunt: Liviu Nistoran – fost și actual preşedinte al CA al Romgaz, Adrian Volintiru – director general provizoriu al Romgaz, Ramona Ungur – șefa Departamentului Restructurare IMM al Băncii Comerciale Române, membru şi în CA la Electrica şi Oil Terminal, Remus Grigorescu – conferenţiar al Universităţii „Constantin Brâncoveanu” în Râmnicu Vâlcea, fost prefect al judeţului Vâlcea,  Romeo Ciobanu – profesor la Universitatea Tehnică din Iaşi, Aristotel Jude – fost secretar de stat la Departamentul pentru Energie și Peter A. M. Jensen, propus de BERD.

În aceeaşi şedinţă, CA a stabilit componenţa comitetelor consultative din cadrul Consiliului de Administrație, după cum urmează:

Comitetul de Audit:

Jansen Petrus Antonius Maria – Președinte;

Ungur Ramona – membru;

Ciobanu Romeo Cristian – membru;

Jude Aristotel Marius – membru.

Comitetul de Nominalizare și Remunerare:

Grigorescu Remus – Președinte;

Nistoran Dorin – Liviu – membru;

Ungur Ramona – membru;

Ciobanu Romeo Cristian – membru.

Comitetul de Strategie:

Ciobanu Romeo Cristian – Președinte;

Nistoran Dorin – Liviu – membru;

Volintiru Constantin Adrian – membru;

Jude Aristotel Marius – membru;

Jansen Petrus Antonius Maria – membru.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *