Contractul de gaze se poate încheia în 20 de minute. OMV Petrom a lansat platforma Utilio.ro pentru servicii de furnizare gaze pentru afacerile mici și mijlocii

Publicat pe Categorii Business, Flux energetic, Furnizare / Distributie / Transport, Info Consumatori
Prima Pagina Actual Flux energetic Contractul de gaze se poate încheia în 20 de minute. OMV Petrom a lansat platforma Utilio.ro pentru servicii de furnizare gaze pentru afacerile mici și mijlocii
  • Clienții noștri care optează pentru furnizarea de gaze de la OMV Petrom au posibilitatea personalizării serviciilor și beneficiază de un control eficient al consumului

OMV Petrom, cea mai mare companie de energie din Europa de Sud-Est, anunță lansarea platformei utilio.ro prin care clienții persoane juridice pot încheia contracte de furnizare gaze naturale de la OMV Petrom. Platforma este destinată afacerilor mici și mijlocii și digitalizează întregul proces de contractare și de gestionare a serviciilor de furnizare gaze naturale.

Pentru un nou client, timpul estimat pentru încheierea și validarea unui contract de furnizare gaze naturale pe platforma utilio.ro este de 20 de minute, potrivit unui comunicat al OMV Petrom.

Franck Neel, membru al directoratului OMV Petrom responsabil pentru activitatea Downstream Gas,  a declarat: „Suntem o companie integrată de energie și un furnizor de încredere de gaze naturale, acoperind aproximativ 40% din necesarul de consum al pieței din România. Utilio.ro face parte din strategia noastră de a ne orienta cu oferte de furnizare gaze naturale spre afacerile mici și mijlocii și, prin această platformă, oferim un serviciu inteligent și transparent prin care simplificăm interacțiunea cu clienții noștri.”

Platforma utilio.ro este accesibilă de pe orice dispozitiv (desktop, tabletă, telefon). Prin utilio.ro, serviciile de furnizare gaze naturale de la OMV Petrom pot fi personalizate, iar clienții persoane juridice beneficiază de un control eficient al consumului, de un grad ridicat de predictibilitate a costurilor și de termene extinse de plată.

OMV Petrom este cea mai mare companie de energie din Europa de Sud-Est, cu o producție anuală de țiței și gaze la nivel de grup de 53 milioane bep în 2020. Grupul are o capacitate de rafinare de 4,5 milioane tone anual și operează o centrală electrică de înaltă eficiență de 860 MW. Pe piața distribuției de produse petroliere cu amănuntul, Grupul este prezent în România și țările învecinate prin intermediul a 789 benzinării, la sfârșitul lunii iunie 2021, sub două branduri, OMV și Petrom.

OMV Aktiengesellschaft, una dintre cele mai mari companii industriale listate din Austria, deține 51% din acțiunile OMV Petrom. Statul român, prin Ministerul Energiei, deține 20,6% din acțiunile OMV Petrom, Fondul Proprietatea deține 7%, iar 21,4% se tranzacționează liber la Bursa de Valori București și la Bursa de Valori Londra.

OMV Petrom este cel mai mare contribuabil la bugetul de stat, cu contribuții de aproximativ 32 miliarde de euro reprezentând taxe, impozite și dividende plătite în perioada 2005 – 2020. Din 2007, OMV Petrom a integrat în strategia sa de business principiile responsabilității corporatiste. În perioada 2007 – 2020, compania a alocat aproximativ 72 milioane euro pentru dezvoltarea comunităților din România, concentrându-se pe protecția mediului, educație, sănătate și dezvoltare locală. Pe 29 iulie 2020, OMV Petrom și-a anunțat sprijinul pentru recomandările emise de Task Force on Climaterelated Financial Disclosures (TCFD, Grupul operativ pentru publicarea informațiilor financiare referitoare la schimbările climatice) privind riscurile și oportunitățile asociate schimbărilor climatice.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.