Corina Popescu, CEO Electrica, alături de liderii din industria energetică europeană la Power Summit 2021 organizat de Eurelectric. Discuții interesante despre progrese, bariere care trebuie depășite și oportunități ce apar pe măsură ce începe Deceniul Electric

Publicat pe Categorii Evenimente, Semnal
Prima Pagina Actual Semnal Corina Popescu, CEO Electrica, alături de liderii din industria energetică europeană la Power Summit 2021 organizat de Eurelectric. Discuții interesante despre progrese, bariere care trebuie depășite și oportunități ce apar pe măsură ce începe Deceniul Electric
  • InvesTenergy este singurul Partener Media din România al evenimentului de referință pentru sectorul energetic european

Liderii din industria europeană urcă pe scena Power Summit 2021-  Electric Decade, eveniment de referință pentru sectorul energetic european, organizat de Eurelectric în perioada 25 – 28 mai 2021.

Corina Popescu, CEO Electrica se alătură greilor din industria energetică europeană – Pat O Doherty, Chief Executive ESB; Jean-Bernard Levy – Chairman&Chief Executive Officer EDF Group; Leonard Birnbaum – Chairman of the Board&CEO E.ON SE; Francesco Starace – Chief Executive Officer&General Mnaager Enel; Ignacio Galan – CEO Iberdola; Christian Rynning-Tonnesen – CEO Statkraft AS; Markus Rauramo – CEO Fortum; Georgios Stassts-  Chairman ot the Board & CEO PPC.

“Trăim un moment cu adevărat istoric. Cetățenii europeni, guvernele și întreprinderile sunt unite în dorința de a decarboniza și de a deveni mai durabile. Sectorul energiei nu participă doar la această tranziție, ci a condus activ acest obiectiv în toată Europa și le-a permis celorlalți să își îndeplinească ambițiile climatice. Nouă lideri – CEO ai principalelor companii de utilități din Europa se vor alătura la Power Summit pentru a vorbi despre progresele pe care le-au făcut până acum și urmează să le facă, barierele care trebuie depășite și oportunitățile ce apar pe măsură ce începe Deceniul Electric”, precizează organizatorii evenimentului.

Mobilizare în forță din partea Uniunii industriei energiei electrice europene, care reprezintă peste 3500 de companii de energie din întreaga Europă, pentru acest eveniment la care au confirmat participarea peste 80 speakeri și 30 parteneri. De asemenea, sunt așteptați peste 3000 participanți. InvesTenergy este Partener Media Power Summit 2021.

Cititi mai multe pe https://www.investenergy.ro/eurelectric-invitatie-la-power-summit-2021-electric-decade-25-28-mai/

Îndemnul Eurelectric și al InvesTenergy, în calitate de Partener Media: Alăturați-vă liderilor din industria energetică europeană și altor 80 de Speakeri la evenimentul anului din industria energetică!

Pentru mai multe informații, accesați site-ul evenimentului: https://powersummit2021.eurelectric.org/

Eurelectric este Uniunea Industriei Energetice care reprezintă peste 3500 de companii de energie din întreaga Europă, cu sediul la Bruxelles. Este principalul partener al Comisiei Europene pe probleme energetice. Eurelectric reprezintă interesele comune ale industriei de energie electrică la nivel paneuropean, având misiunea de a contribui la dezvoltarea și competitivitatea acesteia, furnizând o reprezentare eficientă în domeniul relațiilor publice și promovând rolul unui mix energetic cu emisii reduse de carbon în dezvoltarea societății europene.

IRE este singurul partener din România ce face parte din Eurelectric, fiind cea mai veche organizaţie din domeniul energiei din România (înființată în 1926).


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *