Eurelectric, invitație la Power Summit 2021- Electric Decade, 25 – 28 mai

Publicat pe Categorii Evenimente, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Eurelectric, invitație la Power Summit 2021- Electric Decade, 25 – 28 mai
  • La sesiunea plenară din prima zi, speakerii vor dezbate pe tema Calea către 55% până în 2030

Eurelectric organizează Power Summit 2021 cu tema Electric Decade, un eveniment de referință pentru sectorul energetic european, în perioada 25 – 28 mai 2021.

Mobilizare în forță din partea Uniunii industriei energiei electrice europene, care reprezintă peste 3500 de companii de energie din întreaga Europă, pentru acest eveniment la care au confirmat participarea 80 speakeri și 30 parteneri. De asemenea, sunt așteptați peste 3000 participanți.

InvesTenergy este Partener Media Power Summit 2021. Electric Decade by Eurelectric.

La sesiunea plenară din prima zi, speakerii vor dezbate pe tema Calea către 55% până în 2030

“Următorii zece ani vor fi dominați de eforturile de a îndeplini ambițiile climatice recent ridicate ale UE: reducerea emisiilor de dioxid de carbon cu cel puțin 55% până în 2030. Pentru a atinge acest obiectiv, guvernele și industria trebuie să investească semnificativ în generarea de energie curată și în sistemele susține transmiterea, distribuția și utilizarea acestuia. Vor fi provocări și oportunități semnificative pentru sectorul energetic. Summitul Eurelectric va fi forumul ideal pentru a discuta despre cum să realizăm cel mai bine ambițiile de energie curată și electrificarea sporită a sectoarelor de utilizare finală: transport, industrie și încălzire”.

Eurelectric adresează invitația de a vă alătura acestor speakerilor, factorilor de decizie cheie și liderilor de gândire pentru a afla mai multe despre:

  • principalele obstacole comerciale, tehnologice și politice din deceniul electric
  • soluțiile de reglementare care pot spori tranziția energetică
  • cum o strategie dedicată de electrificare va ajuta Europa să își îndeplinească obiectivele climatice.

Pentru mai multe informații, accesați site-ul evenimentului: https://powersummit2021.eurelectric.org/

Citiți mai multe pe https://www.investenergy.ro/eurelectric-organizeaza-power-summit-2021-electric-decade-3000-participanti-12-sesiuni-80-speakeri-25-28-mai-investenergy-este-partener-media-la-cel-mai-important-eveniment-pentru-sectorul-ener/

Eurelectric este Uniunea Industriei Energetice care reprezintă peste 3500 de companii de energie din întreaga Europă, cu sediul la Bruxelles. Este principalul partener al Comisiei Europene pe probleme energetice. Eurelectric reprezintă interesele comune ale industriei de energie electrică la nivel paneuropean, având misiunea de a contribui la dezvoltarea și competitivitatea acesteia, furnizând o reprezentare eficientă în domeniul relațiilor publice și promovând rolul unui mix energetic cu emisii reduse de carbon în dezvoltarea societății europene. IRE este singurul partener din România ce face parte din Eurelectric, fiind cea mai veche organizaţie din domeniul energiei din România (înființată în 1926).


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *