Corina Popescu va conduce Electrica timp de 4 ani: “Simt că am o mare responsabilitate. Pentru Grup este esențial să răspundă rapid noilor provocări”

Publicat pe Categorii Business, Esential
Prima Pagina Actual Esential Corina Popescu va conduce Electrica timp de 4 ani: “Simt că am o mare responsabilitate. Pentru Grup este esențial să răspundă rapid noilor provocări”

Corina Popescu va conduce Electrica timp de 4 ani. Consiliul de Administrație al companiei a decis, în cadrul sedinței din data de 23 ianuarie 2019, numirea doamnei Georgeta Corina Popescu în calitate de director general al Electrica SA, începând cu data de 1 februarie 2019, pentru o perioadă de patru ani, anunță compania într-u  comunicat transmis Bursei de Valori București.

Valentin Radu, președintele Consiliului de Administrație al Electrica a declarat: “Sunt extrem de încântat că, în urma unui proces de selecţie riguros și desfășurat după cele mai bune practici, Consiliul de Administrație a decis numirea Corinei Popescu în funcția de Director General al companiei. În numele colegilor din Consiliu, îi urez Corinei mult succes. Experiența în domeniu, personalitatea, integritatea și calităţile de lider sunt, în opinia noastră, foarte importante pentru companie, într-o perioadă complicată, cu multe provocări”.

Corina Popescu, Director General al Electrica, a afirmat: “Ca profesionist m-am format în Electrica, iar faptul că după ani mă întorc în această companie reprezintă pentru mine cu adevărat o mare onoare. În același timp, simt că am o mare responsabilitate, având în vedere faptul că piața de energie din România trece printr-o perioadă de transformare profundă, iar pentru Grupul Electrica este esențial să răspundă rapid noilor provocări. Procesele de optimizare a activităților rămân o prioritate pentru noi, în perioada imediat următoare, atât pe segmentul de distribuție, cât și pe aria de furnizare, la fel și modernizarea infrastructurii de distribuție. Va trebui să găsim un echilibru între schimbările aduse de ultimele modificări legislative, inclusiv ale cadrului de reglementare, și asigurarea unor rezultate financiare sustenabile pentru acționari, în condițiile îmbunătățirii calității serviciilor oferite clienților noștri”.

Georgeta Corina Popescu este un executiv de top cu o experiență impresionantă în domeniul energiei electrice și al gazelor naturale. Numită la data de 1 iunie 2018 pe poziția de Director General al Societății de Distribuție a Energiei Electrice Muntenia Nord, parte a Grupului Electrica, Corina Popescu a preluat din data de 1 noiembrie 2018 și funcția de director general provizoriu al Electrica SA. Absolventă a Facultății de Energetică din cadrul Universității Politehnica București, specializarea Electroenergetică, Georgeta Corina Popescu și-a început cariera profesională în cadrul Sucursalei de Distribuție și Furnizare a Energiei Electrice București.

În cadrul sedinței din data de 23 ianuarie 2019, Consiliul de Administrație al Electrica SA a hotărât și numirea dnei. Bibiana Constantin în calitate de Director Resurse Umane, începând cu data de 1 februarie 2019, pe o perioadă de patru ani.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

2 comentarii la “Corina Popescu va conduce Electrica timp de 4 ani: “Simt că am o mare responsabilitate. Pentru Grup este esențial să răspundă rapid noilor provocări””

  1. Vreau cu această ocazie să o felicit pe doamna directoare pentru că a avut un parcurs pe măsură capacităților profesionale și sunt bucuros că am avut ocazia să o cunosc de pe când eram o sucursală puternică cu buni profesionisti(laSDFEB).

  2. Sărutmâna Dna Director,am văzut la pro TV in seara asta mulți locatari din sectorul 4,din niște blocuri noi că stau fără curent de la începutul anului și fără gaze pt că nu stiu ce acte le trebuie,”constructorul”nu e de găsit , căldură nu au și vă dați seama ce placere.Pe vremea de mai înainte puneam toate contoarele ,alimentam apartamentele locuite și nu aveam probleme cu noii abonați,nu i chinuiam ,că și furnizor,poate reușiți să i ajutați,e jalnic ce e acolo, va mulțumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *