Daniel Apostol este noul Director General al Federației Patronale de Petrol și Gaze

Publicat pe Categorii Flux energetic, Petrol si gaze
Prima Pagina Actual Flux energetic Daniel Apostol este noul Director General al Federației Patronale de Petrol și Gaze

FPPG își întărește echipa de conducere prin numirea domnului Daniel Apostol în funcția de Director General. Acesta a deținut poziția de Director Relații Externe în cadrul FPPG între 2019 și 2020 și preia acum acest nou mandat într-un moment crucial pentru Federație, când aceasta se implică activ în dialogul public-privat privind tehnologiile cu emisii reduse de carbon, având  ca scop facilitarea tranziției energetice a României și atingerea obiectivelor de mediu asumate de țară.

Daniel Apostol este un specialist renumit în domeniul comunicării, expert în Public Affairs, excelent cunoscător al mediului de business, cu precădere al pieței de energie, precum și al mediului public decident. Domnul Daniel Apostol va superviza întreaga activitate a Federației Patronale de Petrol și Gaze ce îndeplinește un rol de catalizator al cooperării între partenerii responsabili pentru strategiile de reducere a emisiilor de gaze cu efect de seră. 

Totodată, FPPG își întărește poziția de organizație reprezentativă sectorial prin numirea dlui Cătălin Niță ca Secretar General al organizației, misiunea lui fiind aceea de a dezvolta relațiile cu toți partenerii sociali din țară și străinătate și de a reprezenta Federația în acțiunile sale de dialog social. În același timp, dl. Cătălin Niță va coordona și dezvoltarea proiectelor FPPG finanțate cu fonduri europene.

În prezent, schimbările climatice afectează mediul și amenință modelele de afaceri și pe cele de consum. FPPG consideră că tranziția energetică trebuie să ia în considerare în mod echitabil și echilibrat toate tehnologiile cu emisii reduse de carbon. Prin aceste noi soluții, ce nu concurează, ci completează tehnologiile existente, România își poate pune în valoare resursele energetice diversificate. 

Echipa FPPG, acum și mai întărită, își va continua cu succes misiunea de reprezentare a sectorului energetic, contribuind la consolidarea statutului României de jucător responsabil, implicat și eficient în îndeplinirea țintelor Green Deal și Fit for 55, în condiții echitabile pentru companii și cetățeni, cu promovarea inovației și tehnologiei ca factori de prosperitate. 


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *