#DaruiesteLumina: Adaugă o ramă pozei de profil pe pagina personală de Facebook

Publicat pe Categorii CSR, Flux energetic, Info Consumatori
Prima Pagina Actual Flux energetic #DaruiesteLumina: Adaugă o ramă pozei de profil pe pagina personală de Facebook
  • Prin campania #DaruiesteLumina, E.ON pune la dispozitie 100.000 kWh pentru patru instituţii sociale din judeţele Caraş-Severin, Cluj, Harghita şi Sibiu;
  • Fiecare ramă #DaruiesteLumina adăugată pozei de profil pe pagina personală de Facebook echivalează cu 100 kWh de energie donaţi pentru cei mai puţin norocoşi;

De sărbători, E.ON pune la dispoziţie 100.000 kWh – gaz și electricitate, pentru a-i dărui unor instituţii sociale din judeţele Caraş-Severin, Cluj, Harghita şi Sibiu: cămine pentru copii, un liceu şi un centru pentru persoane vârstnice.

Astfel, cu ajutorul E.ON, poţi dărui lumină și la propriu, printr-un simplu gest, în perioada 6 – 24 decembrie.Tot ce trebuie sa faci pentru a le lumina sărbătorile oamenilor din aceste centre, e să adaugi o ramă #DaruiesteLumina pozei de profil pe pagina personală de Facebook. Fiecare ramă echivalează 100 kWh de energie gratuită pentru cei mai puţin norocoşi.

Lista instituțiilor participante poate fi găsită pe website-ul www.daruiestelumina.ro, dar şi pe pagina de Facebook dedicată campaniei. Acolo îi poţi cunoaşte pe cei care aşteaptă ajutorul tău, citindu-le poveştile, şi, apoi, poţi decide cine sunt destinatarii kilowatt-ilor pe care E.ON îi va dona pentru fiecare utilizator care se implică în campanie, se precizează într-un  comunicat al companiei.

Aşezămintele incluse în acest an în proiect sunt:

  • Casa Sf. Iosif – Odorheiu Secuiesc, jud. Harghita;
  • Liceul Special pentru Deficienţi de Vedere – Cluj Napoca, jud. Cluj;
  • Căminul pentru Persoane Vârstnice – Caransebeş, jud. Caraş-Severin;
  • Centrul de Plasament Agârbiciu, jud. Sibiu.

Despre „Dăruieşte Lumină”

Campania “Dăruieşte Lumină!”, derulată de E.ON România exclusiv în mediul online, s-a calificat anul acesta în finala Digital Communication Awards, de la Berlin, alături de proiecte de amploare din întreaga Europă. Prima ediție a campaniei s-a desfăşurat în luna aprilie 2015, când au fost oferiți 100.000 kWh unui număr de 12 instituţii – spitale, şcoli, case de copii şi case de bătrâni din 10 județe. Iniţiativa a fost continuată în luna decembrie a aceluiaşi an, când au fost dăruiți peste 200.000 kWh către 800 de familii cu nevoiaşe, nominalizate de prieteni sau rude, precum şi în decembrie 2016, când 200.000 kWh au fost oferiți către alte 16 instituţii. Anul trecut aproximativ 20.000 de români au decis să se implice şi au dăruit cele 200.000 kWh de electricitate sau gaze naturale puşi în campanie de E.ON unui număr de 14 instituţii.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Un comentariu la “#DaruiesteLumina: Adaugă o ramă pozei de profil pe pagina personală de Facebook”

  1. La cat profit aveti puteti da energia gratuit la gradinite si azile de batrani tot anul, fara sa va mai jucati cu facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.