Dați-ne legislație și stabilitate și noi investim! Getica 95 Com urcă în topul furnizorilor de energie. Viorel Tudose, General Manager: Vrem să atingem o cotă de piață de 7,2% și să devenim producător de energie din biomasă

Publicat pe Categorii Business, Esential, Semnal
Prima Pagina Actual Esential Dați-ne legislație și stabilitate și noi investim! Getica 95 Com urcă în topul furnizorilor de energie. Viorel Tudose, General Manager: Vrem să atingem o cotă de piață de 7,2% și să devenim producător de energie din biomasă
  • Compania va achiziționa centrale eoliene și solare

Locul companiei Alro în ultimul top al furnizorilor de energie, realizat de ANRE, este ocupat de Getica 95 Com. Un furnizor  foarte activ, cu o cotă de piață în creștere, de 5,41% în ianuarie 2019 comparativ cu 4.46% în decembrie 2018 și 2,14% în 2017.

Citiți și:

Sursă foto: www.timisplus.ro


Chiar dacă contextul legislativ actual este intr-o permanentă schimbare, furnizorul autohton de energie electrică are planuri mari de dezvoltare.
Dați-ne legislație și stabilitate și noi investim! este mesajul investitorului român către autorități, transmis la conferința dedicată regenerabilelor de la Brașov:

„Preconizăm să atingem o cotă de piață de 7,2% în luna iunie a acestui an”, a declarat Viorel Tudose, General Manager Getica 95 Com, la Ziua Energiei Brașov. „Vrem să devenim producător de energie bazată pe biomasă, să avem 50 MW instalați în următorii 5 ani. Totodată, vom achiziționa centrale eoliene și solare”, a anunțat Tudose.

Getica 95 Com are în portofoliu clienţi precum Dedeman, Praktiker, NEPI și mulți alții. Compania a fost înfiinţată în 1995, iniţial ca operator pe piaţa de cereale, ulterior extinzându-se şi către domeniul îngrăşămintelor chimice şi al energiei – combustibili, gaze naturale şi energie electrică. Getica 95 operează pe piaţa de energie electrică din anul 2010, iar pe piaţa gazelor naturale din 2012. Compania este deţinută integral de Viorel Tudose.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *