Decizia administratorilor: Directorul Executiv Distribuție Livioara Șujdea, un nou mandat de 4 ani la Electrica

Publicat pe Categorii Electrica si termica, Energie, Flux energetic
Prima Pagina Energie Electrica si termica Decizia administratorilor: Directorul Executiv Distribuție Livioara Șujdea, un nou mandat de 4 ani la Electrica

Administratorii Electrica au aprobat continuarea colaborării cu  Livioara Şujdea și numirea acesteia în functia de Director Executiv Distribuție începand cu data de 1 februarie 2021, pentru un mandat de 4 ani, potrivit unei informări a companiei.

Livioara Șujdea și-a adus aportul la reușita fuziunii celor 3 distribuții de energie electrica din grupul Electrica, noua companie Distribuție Energie Electrică România – DEER urmând să fie funcțională din ianuarie 2021.

 Şujdea are o experienţă de peste 20 de ani în domeniul energetic. Și-a început activitatea ca inginer proiectant în cadrul companiei Electrica, ulterior ocupând diverse funcţii de top management, printre care Director General adjunct și membru în Consiliul de Administrație la E.ON Moldova Distribuție, E.ON Gas Distribuție, E.ON Distribuție România, Director Operare și Mentenanță în Delgaz Grid și Director General adjunct și membru în Consiliul de Administrație la E.ON Energie. Începând cu data de 1 februarie 2017, Livioara Șujdea a preluat funcția de Director Executiv Distribuţie Electrica, pe o perioadă de 4 ani.

Este absolventă a Universităţii Tehnice “Gheorghe Asachi” din Iaşi – Facultatea de Electrotehnică şi Energetică, unde deține și un master în management și inginerie comercială. Deţine, de asemenea, și un Executive MBA cu specializare în General Management la University of Sheffield U.K. şi o diplomă în Management Strategic şi Leadership la Chartered Management Institute London, U.K.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

6 comentarii la “Decizia administratorilor: Directorul Executiv Distribuție Livioara Șujdea, un nou mandat de 4 ani la Electrica”

  1. Dacă vă avea rezultatele de până acum…JALEEE …o mușcă limba română….nu mai stie decât engleză…si a reusit sa îndepărteze profesioniștii…si adus gașca ei de la moldova in frunte cu Aaaamii…si fac prăpăd în companie…ca nu i mai controlează nimeni. .

  2. Felicitari din suflet! Sa aveti un Craciun fericit si binecuvantat impreuna cu cei dragi!

  3. Felicitarii si multe reusite in continuare!! Universitatea Tehnica Iasi- Facultatea de Energetica a dat SEN numai profesionisti de TOP!!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *