Decizie ANRE: Legitimațiile electricienilor autorizați și instalatorilor autorizați în domeniul gazelor, valabile încă 6 luni

Publicat pe Categorii Energie, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Decizie ANRE: Legitimațiile electricienilor autorizați și instalatorilor autorizați în domeniul gazelor, valabile încă 6 luni

În cadrul măsurilor pentru prevenirea răspândirii infecțiilor cu COVID -19 pe teritoriul României, ANRE decide să prelungească valabilitatea legitimațiilor   electricienilor autorizați și instalatorilor autorizați în domeniul gazelor.

Potrivit Deciziei ANRE  nr. 415 din 13.03.2020, termenul de valabilitate a legitimațiilor de electrician autorizat, verificator de proiecte în domeniul instalațiilor electrice tehnologice și expert tehnic de calitate şi extrajudiciar în domeniul instalaţiilor electrice tehnologice, obținute în cadrul sesiunii de primăvară 2015, în baza prevederilor Ordinului preşedintelui ANRE nr. 11/2013 se prelungește pentru o perioadă de 6 luni.

Dosarele depuse în cadrul sesiunii de primăvară 2020 vor fi analizate în vederea participării candidaților, în cadrul sesiunii de toamnă 2020, conform programului afferent, se precizează în informarea Autorității.

Termenele de valabilitate a legitimațiilor de instalatori autorizaţi în domeniul gazelor naturale, obţinute în sesiunile de examen din aprilie şi mai 2015, în baza prevederilor Ordinului preşedintelui ANRE nr. 83/2014 se prelungesc pentru o perioadă de 6 luni. Dosarele depuse în vederea prelungirii termenelor de valabilitate vor fi analizate, conform programului aferent.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *