Decizie în sprijinul participanților la piață: Documentele se transmit exclusiv prin e-mail, fără ca acestea să prezinte semnătura olografă a reprezentanților OPCOM

Publicat pe Categorii Business, Info Bursier
Prima Pagina Info Info Bursier Decizie în sprijinul participanților la piață: Documentele se transmit exclusiv prin e-mail, fără ca acestea să prezinte semnătura olografă a reprezentanților OPCOM

OPCOM vine în sprijinul participanților la piață în această perioadă dificilă. A decis ca, începând cu data de 31.03.2020, toate documentele să se transmită exclusiv prin e-mail, fără ca acestea să prezinte semnătura olografă a reprezentanților OPCOM.

“OPCOM a informat în data de 13.03.2020 cu privire la aplicarea, ulterior etapei de adaptare a participanților la piață la modalitatea de comunicare prezentată, a măsurii de transmitere a tuturor documentelor de către OPCOM exclusiv prin e-mail, fără ca acestea să prezinte semnătura olografă a reprezentanților OPCOM. Având în vedere evoluția severității măsurilor adoptate la nivel național în ceea ce privește limitarea infectării cu coronavirus și termenul scurs de la momentul publicării anunțului din data de 13.03.2020, vă informăm că OPCOM va implementa începând cu data de astăzi, 31.03.2020, această modalitate de comunicare, respectiv va transmite toate documentele exclusiv prin e-mail, fără ca acestea să prezinte semnătura olografă a reprezentanților OPCOM”, se precizează în informarea publicată pe site-ul societății.

Totodată, OPCOM comunică că va oferi un sprijin permanent și complet pentru toate nevoile cu privire la participarea pe piață.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *