Deputatul PSD Iulian Iancu nu îl vrea pe Marian Neacșu vicepreședinte la ANRE pe motiv că a fost condamnat penal

Publicat pe Categorii Opinii / Analize, Semnal
Prima Pagina Actual Semnal Deputatul PSD Iulian Iancu nu îl vrea pe Marian Neacșu vicepreședinte la ANRE pe motiv că a fost condamnat penal
  • „Numirea lui Marian Neacşu în funcţia de vicepreşedinte al ANRE este ilegală şi aduce prejudicii de imagine Camerei Deputaţilor și partidului” (Iulian Iancu, citat de e-nergia.ro)

Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE are echipă completă de conducere.  Pe site-ul instituției apare deja, cu foto și CV, proaspătul ales de parlamentari pentru funcția de vicepreședinte – Marian Neacșu.

Marea surpriză vine din partea deputatului PSD Iulian Iancu, Președintele Comsiei de Industrii și Servicii din Camera Deputaților, la o zi după alegerea lui Neacșu. Acesta nu-l susține pe Marian Neacșu la șefia ANRE. Este de precizat că Iancu nu a participat la ședința de ieri a Comisiilor reunite de specialitate, unde s-a dat votul pentru pecialistul în agricultură, fără nicio experiență în domeniul energetic.

Citește șihttps://www.investenergy.ro/jocuri-politice-cu-incalcarea-legii-fara-nicio-legatura-cu-domeniul-energetic-marian-neacsu-omul-lui-ponta-ales-vicepresedinte-anre/

Deputatul PSD Iulian Iancu a trimis o scrisoare preşedintelui Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, colegul său de partid, în care explică de ce numirea lui Marian Neacşu în funcţie de vicepreşedinte al ANRE este ilegală şi aduce prejudicii de imagine Camerei Deputaţilor, partidului şi chiar lui Neacşu, scrie e-nergia.ro. El invocă, în scrisoare, două motive: condamnarea penală a lui Marian Neacşu şi rapiditatea cu care el a trecut prin procedurile parlamentare de numire.

Citește mai mult pe e-nergia.ro


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *