Deschiderea oficială a rundei a XI-a de licitaţii pentru concesionarea a 28 perimetre petroliere, la mijlocul lunii februarie

Publicat pe Categorii Flux energetic, Petrol si gaze
Prima Pagina Actual Flux energetic Deschiderea oficială a rundei a XI-a de licitaţii pentru concesionarea a 28 perimetre petroliere, la mijlocul lunii februarie

La Autoritatea Naţională de Resurse Minerale – ANRM se lucrează de zor la procedura de întocmire a documentaţiilor pentru cele 28 de perimetre – 22 câmpuri petrolifere onshore și 6 offshore (pe mare) în cadrul Rundei a XI-a de licitaţii. Termenul stabilit pentru finalizarea documentațiilor este mijlocul lunii februarie.

Anunţul privind deschiderea oficială a Rundei a XI-a ar urma să fie publicat în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene în a doua parte a lunii februarie, după care cei interesaţi vor avea acces la datele şi informaţiile geologice,  susțin surse autorizate. Companiile interesate au la dispoziţie 120 de zile lucrătoare pentru a depune ofertele la ANRM.

Potrivit unui ordin al preşedintelui ANRM, se oferă prin apel public concesionarea operaţiunilor de explorare, dezvoltare şi exploatare petrolieră a 28 de perimetre, în cadrul Rundei a XI-a de licitaţii.

OMV Petrom, Romgaz, dar și alte companii străine sunt interesate de aceste perimetre, spun sursele noastre.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.