Directorul CE Hunedoara explică de ce a demisionat: A întârziat acordarea ajutorului de stat

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Directorul CE Hunedoara explică de ce a demisionat: A întârziat acordarea ajutorului de stat

Directorul general al Complexului Energetic Hunedoara, Constantin Jujan, a demisionat din funcţie.

”Am demisionat din cauza întârzierii acordării împrumutului sub formă de ajutor de stat de la Ministerul Finanţelor Publice, cele 98 de milioane de lei aprobate prin Ordonanţa de Urgenţă nr. 22/2015. S-a întârziat prea mult din cauza birocraţiei. Este şi un calendar convenit cu Fondul Monetar Internaţional (FMI), Comisia Europeană (CE), privind activităţile companiei. Urma să facem achiziţii de certificate, era nevoie de bani şi pentru programul de restructurare. Dar s-a ieşit din aceste termene”, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, Constantin Jujan.

“Demisia de astăzi a directorului general al Complexului Energetic Hunedoara, Constantin Jujan, va complica și mai mult situația acestei societăți. De regulă nu sunt adeptul demisiilor însă, de aceasta dată, îl înțeleg uman pe cel care a facut acest gest extrem. La Hunedoara politicul e prea implicat, în sens rău, în viața acestei societăți comerciale”, a scris fostul ministrul Răzvan Nicolescu pe Facebook.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *