Doamnele din energie, premiate de Focus Energetic

Publicat pe Categorii Business, Energie, Esential, Flux energetic
Prima Pagina Actual Esential Doamnele din energie, premiate de Focus Energetic

Cele mai importante Doamne din sectorul energetic au fost premiate la cea de-a doua ediţie a Galei Focus Energetic. Premiile de excelenţă acordate „Doamnelor în Energie” răsplătesc munca, abnegaţia, priceperea, tenacitatea, dar şi rezultatele de excepţie ale acestor doamne, a precizat Gabriela Moroianu, Directorul General al publicației Focus Energetic.

Doina Scripcaru, prim solistă a Teatrului Naţional de Opertă “Ion Dacian”, a deschis Gala, interpretând câteva arii şi canzonete celebre, iar Viorel Rădăcină a încântat audienţa cu pianul său. Magicianul Verdini a reuşit să facă şi mai magică această seară dedicată doamnelor din energie.

foto-04

Ministrul Energiei, Victor Grigorescu,  a adus un elogiu doamnelor din echipa de la minister, dar şi tuturor celorlalte doamne ce activează în domeniu. Prima premiantă a fost secretarul de stat în Ministerul Energiei, Corina Popescu, care a primit Diplomă de excelență pentru„Promovarea intereselor României în sectorul energetic”. Sorana Baciu, secretar de stat în Ministerul Economiei, a fost premiată pentru „Promovarea leadership-ului bazat pe valori”, iar secretarul de stat, Corina Lupu de la Ministerul Mediului – pentru Susţinerea şi promovarea intereselor României în domeniul “energie – schimbări climatice”.

Premiul pentru „Cea mai impresionantă promovare feminină românească la nivel internaţional în domeniul energetic” a fost înmânat Monicăi Hodor, care coordonează activitatea de control financiar a companiilor de distribuție din Grupul Enel în Argentina, Brazilia, Chile, Columbia, Italia, Peru, România și Spania. Directorul general al MOL România a primit premiul pentru „Management inovator” și Lucica Tarara (director general Ministerul Finanţelor, Autoritatea de Certificare şi Plată pentru fonduri europene) a fost premiată pentru „Implicarea în accesarea fondurilor europene de către companiile energetice din România”. Geta Coman, președinte Transenergo, prima femeie antreprenor din România implicată într-o afacere din domeniul energetic, a fost premiată pentru „Excelenţă în afaceri în domeniul energetic”.

Alina Tache, director general în ANRE, a primit Diplomă de ezcelență pentru „Echilibru şi echidistanţă în reglementarea pieţei şi tarifelor în domeniul gazelor naturale” și Felicia Răcăşanu, director general adjunct Ministerul Energiei – pentru „Implicarea în dezvoltarea sectorului energetic românesc”.

Doamne-in-energie-(82)

Premiul pentru„O viaţă dedicată energeticii româneşti” a fost dedicat Doinei Vișa. Au mai fost premiate: Gabriela Milea (şef serviciu Asistenţă ajutor de stat în cadrul Consilului Concurenţei) ; tinerele energeticiene VLER-iste, Ioana Gafton, Alisa Manoloiu, Luminiţa Durău, Gabriela Sava; Alina Ruşanu, manager Departament Energie ALRO Slatina; directorul de invetiţii la Hidroelectrica, Daniela Iordănescu; Laura Constantin,director Direcţia juridică şi Afaceri corporatiste Nuclearelectrica; preşedintele Asociaţiei Române pentru Energie Eoliană (RWEA) Cătălina Dragomir; coordonatorul proiectului din fonduri europene „Instalaţie de desulfurare gaze de ardere la S.E. Craiova II al Complexului Energetic Oltenia, Genica Bobeică; Dana Cănea, membru în conducerea AFEER; Olimpia Vădean, director în cadrul Verbund România.

Ziarista  Teodora Vasâlcă Cimpoi,  Evenimentul Zilei, a primit premiul pentru „Tenacitate, implicare şi echidistanţă în promovarea sectorului energetic”.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *